Bouncy Buddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Bouncy Buddy, minimal görsellere sahip zıplamaya dayalı arcade oyunu.

Bouncy Buddy, reflekslerinizi sınayabileceğiniz zorlu bir mobil arıyorsanız önereceğim yapımların başında geliyor. Android telefonunuza indirip, dilediğiniz yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz arcade oyunda Tanrıların kulesine çıkmaya çalışıyorsunuz. Kulenin tepe noktasın ulaşmak elbette kolay olmuyor.

Sabit bir platformun üzerinde zıplayan bir objeyi kontrol ediyorsunuz oyunda. Belli bir mesafeye zıplayabilen objeyi ara, seri dokunuşlarla kontrol altında tutmanız gerekiyor. Sağdan soldan çıkan, yaklaştığınızda harekete geçen çok sayıda tuzaktan sıyrılmak için reflekslerinizi konuşturmalısınız. Yandığınız noktada tüm puanlarınızın silineceğini, baştan başlayacağınızı unutmayın.

Erkan Calp

Bouncy Buddy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Bouncy Buddy, tuzaklarla karşı karşıya geldiğiniz zorlu kule tırmanma oyunu.

Bouncy Buddy, minimal görsellere sahip ufak boyutlu ve ücretsiz olmasıyla beceri oyunlarından keyif alan herkesin ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir yapım. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan aynı zamanda iMessage uygulaması olan oyunda kulenin en üst noktasına ulaşmaya çalışıyoruz.

Tabii ki kulenin tepe noktasına varmak bir yana kuleye tırmanmak hem vakit hem de sabır işi. Bir platform üzerinde zıplayarak ilerlemek zaten zorken bir de sağınızdan solumuzdan nereden hangi hızla geleceği belli olmayan objeleri atlatmamız gerekiyor. Tuzakları geride bırakmak için seri dokunuşlarla kendimizi zıplatmak tek yol.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olduğundan iPhone’da da zaman geçirme maksatlı her yerde oynanabilecek bir beceri oyunu Bouncy Buddy. Yeterince sabırlı ve de reflekslerinize güveniyorsanız kaçırmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncy Polygon

    Bouncy Polygon, topu geometrik şekillerin içerisinde tutmaya çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • Bouncy Seed

    Bouncy Seed, fizik kurallarını temel alan ve son derece eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Bouncy Bits

    Bouncy Bits, Android cihazınıza indirip ücretsiz oynayabileceğiniz retro tarzı görsellere sahip zorlu beceri oyunlarından biri.
  • Bouncy Eggs

    Bouncy Eggs, yumurtaları kırmadan tava ile zıplatarak en çok puana ulaşmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Buddy Toss APK

    Buddy Toss APK, karakteri havaya atıp fırlattığınız beceriye dayalı süper eğlenceli Android oyunu.
  • Bouncy Pong

    Bouncy Pong, zıplayan topu odalardan geçirmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • Bouncy Break

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu