Bouncy Pong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Bouncy Pong, zıplayan topu odalardan geçirmeye çalıştığınız bir Android oyunu.

Bouncy Pong, pür dikkat ve mükemmel refleks gerektiren platform oyunları arasında. Görsel açıdan günümüz oyunları arasında zayıf kalmasına ve çok zor olmasına karşın kısa süre oyuncuyu kendisine bağlayan bir yapısı var. Sinir mekanizmanızı harekete geçiren oyunları seviyorsanız Android cihazınızda uzun zaman harcayacağınız bir oyun.

Ücretsiz olarak sunulan daha da önemlisi satın alım yapmadan, reklamlarla karşılaşmadan ilerleyebileceğiniz beceri oyununda durmadan zıplamaya programlanmış bir topu kontrolünüz altına almaya çalışıyorsunuz. Amacınız tuzaklarla dolu odalardan geçerek yıldızın bulunduğu odaya ulaşıp yıldızı almak. Topun durma lüksü olmadığından arada dokunarak onu kontrolünüzde tutmanız gerekiyor.

Sinir edecek düzeyde onlarca bölüm içeren oyunda her bölümde birkaç oda bulunuyor. Bir odada tuzağa takılıp öldüğünüzde sil baştan başlıyorsunuz ki oyunun can sıkıcı, sinirleri hoplatan kısmı bu.

Erkan Calp

Bouncy Pong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Bouncy Pong, iOS platformundaki en zor platform oyunu.

Bouncy Pong, platform oyunları arasında en zoru diyebilirim. iOS platformuna özel çıkan ve ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz oyunda 50 seviye boyunca engellerle dolu odalarda geziniyoruz.

Sinir bozucu düzeyde zor bölümler içeren oyunda durmadan zıplamaya programlanmış bir topu kontrolümüz altına alarak odalar arasında geçiş yapıyor ve son odada bulunan yıldızı alarak bölümü tamamlıyoruz.

Bouncy Pong’un benzer oyunlardan en büyük farkı tek bir platform üzerinden ilerlemeye dayalı olmaması. Başka bir deyişle sonsuz oynanış sunmuyor. Bunun yerine birden fazla oda arasında geçiş yapmaya çalışıyoruz ve bir amacımız var. Oyunda toplam 167 oda var ancak 100. odayı görmek bile mesele. Çünkü her bölümde birden fazla oda bulunuyor ve odalar adım başı tuzaklarla dolu. Birinci odadaki tuzakları atlatıp ikinci odada veya son odada kolaylıkla bir engele takılabiliyorsunuz. Bu noktada da sabır devreye giriyor. Sabırlı biri değilseniz oyunda ilk bölümü bile atlayamayacağınızı söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncy Polygon

    Bouncy Polygon, topu geometrik şekillerin içerisinde tutmaya çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • Bouncy Seed

    Bouncy Seed, fizik kurallarını temel alan ve son derece eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Bouncy Bits

    Bouncy Bits, Android cihazınıza indirip ücretsiz oynayabileceğiniz retro tarzı görsellere sahip zorlu beceri oyunlarından biri.
  • Bouncy Eggs

    Bouncy Eggs, yumurtaları kırmadan tava ile zıplatarak en çok puana ulaşmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • 360 Pong

    360 Pong, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, topun dışarı çıkmasını engellediğimiz bir beceri oyunu.
  • Bouncy Buddy

    Bouncy Buddy, minimal görsellere sahip zıplamaya dayalı arcade oyunu.
  • Circle Ping Pong

    Circle Ping Pong ilginç bir oyun deneyimi sunan bir mobil pinpon oyunudur
  • Reflex Pong

    Reflex Pong, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz hızlı karar verme yeteneğinizin önemli olduğu bir arcade oyunudur.