Bound It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
0.72 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz fotoğraf saklama uygulamasıdır.

Bound It, daha çok yeni piyasaya sürülmüş, çok kullanışlı ve faydalı bir fotoğraf uygulamasıdır. Bazen arkadaşlarımıza kendi telefonumuzla çektiğimiz fotoğrafları göstermek isteyebiliyoruz. Fakat sadece bizim göstermek istediğimiz fotoğraflar yerine diğerlerine de bakabiliyorlar.

Bu gibi durumlarda meraklı gözlerden kendi özel fotoğraflarınızı saklamak istiyorsanız Bound It uygulaması tam size göre. Uygulamanın yaptığı tek bir iş var. Bir arkadaşınıza telefonunuzu vermeden önce ona göstermek istediğiniz fotoğrafları seçebiliyorsunuz.

Çeşitli albümler içerisinden göstermek istediğiniz fotoğrafları seçebiliyorsunuz ve bunları müzik listesi yapar gibi bir albüm olarak kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca parola korumalı sistemiyle de gerçekten güvenli bir koruma sağlıyor.

Daha sonra arkadaşınıza telefonunuzu verdiğinizde onlar sağa ve sola kaydırarak sadece sizin seçtiğiniz fotoğrafları görebiliyorlar. Basit kullanımı ve faydalı özellikleriyle çok işinize yarayacğını düşündüğüm bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lapse It

    Lapse It uygulaması ile Android cihazlarınızda ücretsiz olarak zaman atlamalı videolar çekebilir ve paylaşabilirsiniz.
  • We Heart It

    We Heart It, Android cihazlarınız üzerinde birbirinden güzel fotoğraflar keşfedebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz sosyal bir uygulamadır.
  • Bound Runner

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Living Legends: Bound

    Esrarengiz bir şekilde kaybolan insanların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Blade Bound

    Onlarca farklı savaş kahramanından yararlanarak aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.