Bound Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu

Bound Runner, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir yarış oyunudur.

Aksiyon dolu yarış oyunu sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Bound Runner, hem savaşıp hemde yarışabileceğiniz bir oyundur. Renkli atmosferi ve sürükleyici etksiyle ön plana çıkan oyunda rakiplerinizle kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Farklı silahları da kontrol edebileceğiniz oyunda düşmanlarınızı yok etmeniz gerekiyor. Para kazanarak silahlarınızı da geliştirebileceğiniz oyunda zorlu seviyeleri tamamlamanız gerekiyor. Zorlukların üstesinden gelebileceğiniz oyunda aksiyon dolu bir oynanış yer alıyor.

Dinamikleriyle de göz dolduran bir etkiye sahip olan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Bound Runner oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Bound Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
170 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Bound Runner, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz aksiyonu bol bir yarış oyunudur.

Heyecan verici atmosferi ve sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan Bound Runner, hem savaşıp hemde yarışabileceğiniz bir oyundur. Aksiyon dolu bir oynanışa sahip olan oyunda rakiplerinizle kıyasıya mücadele edebiliyorsunuz. Farklı silahları da kontrol edebileceğiniz oyunda düşmanlarınızı yok etmeniz gerekiyor. Para kazanarak silahlarınızı da geliştirebileceğiniz oyunda zorlu seviyeleri tamamlamanız gerekiyor. Renkli bir atmosfere sahip olan oyunda aksiyon dolu bir oynanış yer alıyor.

Dinamikleriyle de göz dolduran bir etkiye sahip olan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Bound Runner oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun hakkında detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Count Masters Crowd Runner 3D APK

    Count Masters Crowd Runner 3D APK, çöp adamların çarpıştığı aksiyon oyunu. Count Masters APK Android oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.
  • Cyber Strike - Infinite Runner

    Siberpunk evreninde ateş et ve koş!
  • Geki Yaba Runner

    Geki Yaba Runner, Android platformunda görselleriyle öne çıkan platform macera oyunu.
  • Messi Runner

    Messi Runner, yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu.
  • Ninja Runner 3D

    Ninja Runner 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.
  • Wolf Runner

    Wolf Runner, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz hem eğlenceli hem de keyifli bir sınırsız koşu oyunu.
  • My Little Unicorn Runner 3D

    My Little Unicorn Runner 3D, özellikle kızların oynaması için geliştirilen son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android sonsuz koşu oyunu.