Bowling by Jason Belmonte

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Heyecan verici bowling turnuvalarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Bowling tutkunları için özel olarak tasarlanan Bowling by Jason Belmonte, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken sıra dışı bir oyundur.

Gerçekçi grafikleri ve etkileyici tasarımı ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bowling turnuvalarına katılarak başarılı bir performans sergilemek ve en iyi oyuncular arasında yerinizi almaktır. Hassas kontrol özelliği sayesinde topları istediğiniz gibi yönlendirebilir ve kukaları vurarak puan kazanabilirsiniz. Heyecan dolu turnuvaları ile Sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce farklı renge sahip bowling topu ve kukası yer almaktadır. Turnuvalarda puan toplayarak farklı topların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca topladığınız puanlar sayesinde kendi tasarladığınız kukaları ve topları kullanabilirsiniz.

Şimdiye kadar yapılmış en gerçekçi bowling oyunlarından biri olan ve oyun severlere ücretsiz olarak hizmet veren Bowling by Jason Belmonte, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve nefes kesen bowling turnuvalarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Bowling by Jason Belmonte

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
248.3 MB DOSYA BOYUTU

Heyecan verici bowling turnuvalarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Bowling oynamayı seven tüm herkes için bulunmaz bir fırsat olan Bowling by Jason Belmonte, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında spor kategorisinde yer alan ve gerçekçi grafikleri ile göz kamaştıran bu oyunda yapmanız gereken, bowling turnuvalarına katılarak olabildiğince yüksek puanlara ulaşmak ve en iyi oyuncular arasına girmektir. Turnuvalarda başarılı bir performansa imza atarak maksimum seviyede puan toplamalı ve topladığınız puanlar ile farklı objelerin kilidini açmalısınız. Oyunun kontrolleri oldukça hassas bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede topa istediğiniz gibi yön verebilir ve etkili atışlar yapabilirsiniz. Etkileyici tasarımı ve nefes kesen turnuvaları ile sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden güzel onlarca bowling topu ve kuka yer almaktadır. Kazandığınız puanları kullanarak yeni toplar satın alabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz topları ve kukaları kendiniz tasarlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Bowling by Jason Belmonte, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strike Master Bowling

    Eğlenceli bowling maçlarına çıkacağınız ve atış becerilerinizi geliştireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bowling Idle

    Hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Bowling Blast

    Gerçek zamanlı olarak bowling oynayacağız.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Doodle Bowling

    Doodle Bowling, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz alışılmışın dışında bir bowling oyunudur.
  • Bowling Central 2

    Bowling Central 2, Android cihazınızda online, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bowling oyunu.
  • Bowling Nation 3D

    Bowling Nation 3D, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi bowling oyunu.