Bowling King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
523 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Bowling King mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu

Bowling King, bowling sporunu parmaklarımızın ucuna taşıyan ve heyecan dolu karşılaşmalar yapmamıza imkan tanıyan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz ollarak indirip oynayabileceğiniz bir bowling oyunu olan Bowling King'de yeteneklerimizi diğer oyunculara karşı sınamamıza imkan veriliyor. Online bir oyun olan Bowling King'de diğer oyuncularla eşleşerek heyecanlı maçlar yapabiliyoruz. Katıldığımız turnuvalarda temel hedefimiz rakiplerimizi birer birer eleyerek şampiyon olmak. Karşılaşmaları kazandıkça özel ödüllere sahip olabilmemiz mümkün. Oyun içerisinde 60 farklı bowling topu seçeneği yer alıyor. Bu toplar heö görünüm olarak değişiklik sunuyorlar hem de maçlarda avantaj sağlayabiliyorlar.

Bowling King'de farklı bowling alanları, mini oyunlar, başarımlar ve farklı oyun modları oyuncuları bekliyor. Oyunu dokunmatik kontrollerle basit bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Bowling King'i oynayabilmek için telefon veya tabletinizin internete bağlı olması gerekmekte.

Can Erdil Şentürk

Bowling King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
72.9 MB DOSYA BOYUTU

Bowling King, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde gerçekçi bir bowling oynama deneyimi yaşamanızı sağlayan eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Bowling salonlarının kralıyım, strike'dan aşağı atış yapmam diyorsanız sizi bir de Bowling King oyununa alalım. Bowling King, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en gerçekçi bowling oyunlarından bir tanesidir.

Oyunun ilk dikkatimi çeken özellikleri arasında grafik ve tasarımları yer alıyor. Bunun nedeni ise diğer bowling oyunlarının aksine bowling oynayabileceğiniz pek çok farklı tasarımda bowling salonu bulunuyor. Böylelikle oynarken sıkılmanız mümkün olmuyor.

Dünya genelindeki diğer oyuncular ile birlikte online olarak !e 1 karşılaşacağınız oyunda kral olmanız için diğer tüm rakiplerinizi yenmeniz gerekiyor. Oldukça gerçekçi bir oyun yapısına sahip olan oyunda, Dünya sıralamasına girmek için oldukça falza uğraşmalısınız. Diğer oyuncular ile oynamak istemediğinizde ise tek başınıza pratik yaparak yeteneklerinizi test edebiliyorsunuz.

Oyunda başarmanız gereken 150'den fazla başarı bulunuyor. Bunları elde etmek için hem çok oynamanız hem de başarılı olmalısınız. Oyunda kazandıkça çip kazanacaksınız. Bu çiplerle oyun içerisindeki mini oyunlardan oynayabilirsiniz.

Oyunda elde ettiğiniz başarıları arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz oyun içerisinden direkt olarak Facebook paylaşımında bulunabiliyorsunuz. Birden fazla dil desteğine sahip olan oyunu kesinlikle denemelisiniz. Özellikle bowling severlere kesinlikle tavsiye ettiğim Bowling King'i oynamak için tek yapmanız gereken ücretsiz olarak indirmek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Bowling

    Kolay oynanışlı eğlenceli bowling oyunu
  • StrikeMaster Bowling

    Bu bowling oyununda multiplayer maçlar, turnuvalar, ligler sizi bekliyor.
  • Bowling Crew

    Zevkli bir bowling oyunu
  • Sky Bowling

    Eşsiz deneyim sunan bir bowling oyunu
  • Doodle Bowling

    Doodle Bowling, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz alışılmışın dışında bir bowling oyunudur.
  • Bowling Central 2

    Bowling Central 2, Android cihazınızda online, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bowling oyunu.
  • Bowling Nation 3D

    Bowling Nation 3D, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi bowling oyunu.
  • Galaxy Bowling

    Galaxy Bowling 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu olarak karşımıza çıkıyor.