Brain Exercise

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Brain Exercise uygulamasıyla Android cihazlarınızdan ne kadar hızlı toplama işlemi yapabildiğinizi test edebilir, zihin egzersizi yapabilirsiniz.

Brain Exercise uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz beyin egzersizi uygulamaları arasında yer alıyor ve hem çok kolay kullanımlı sade yapısı, hem de zaman zaman oldukça zorlayıcı olması sayesinde zihin egzersizlerini oldukça keyifli bir hale getiriyor diyebilirim.

Günlük hayatın koşturmacası içerisinde maalesef çoğu zaman zihnimizi taze tutmak amacıyla gerçekleştirmemiz gerekenleri atlayabiliyoruz ve bu durum bir süre sonra beyinimizin körelmesine neden oluyor. Halbuki zaman zaman zihin alıştırmaları gerçekleştirenlerin hem işlerinde daha başarılı oldukları hem de konsantrasyonlarını daha uzun sürelerle koruyabildikleri bilinenler arasında.

Brain Exercise uygulamasını kullanırken karşınıza iki adet farklı bölme çıkıyor ve bu iki bölmenin her birinde dört adet sayı yer alıyor. Oyunda yapmanız gereken her iki bölmenin hangisindeki sayıların toplamının daha büyük olduğunu olabildiğince hızlı bir şekilde hesaplamak ve daha sonra seçiminizi yapmak.

Elbette bu seçimi ne kadar hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirseniz kendinizi o kadar başarılı kabul edebilirsiniz. Uygulamada her ne kadar genel bir skor yahut puan listesi yer almasa da kendi kendinizle veya arkadaşlarınızla direkt olarak en hızlı hesabı kimin yapacağı konusunda iddiaya girmenize hiç bir şey engel olamaz.

Basit ve sıkıcı olmayan yapısıyla göz atmadan geçmemeniz gereken mini egzersizlerden birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dot Brain

    Dot Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Dots

    Brain Dots ile Android cihazlarınızda eğlenceli ve yaratıcı bir bulmaca oyunu deneyimi yakalayabilirsiniz.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Brain On! Physics Boxs Puzzles

    Brain On!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Puzzle

    Brain Puzzle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve içerisinde onlarca farklı bulmaca bulunduran bir oyun paketidir.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi