Brave Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Sıra tabanlı bir JRPG arayanlar için Android cihazlarında bulunan en makul seçeneklerden bir tanesi de Brave Frontier.

Basit ama eğlenceli bir mobil RPG arayanlar için hazırlanmış bir oyun olan Brave Frontier, nostalji sevenlere hitap eden bir oynanışa sahip. Elbette her rol yapma oyununda olduğu gibi bu oyunda da kurtarılması gereken bir dünya var. Grand Gaia isimli bu büyülü dünya gizli güçlerin hayat bulduğu bir ortama sahip. Yaşamı yerle bir edebilecek bu güç tanrılar tarafından muhafaza ediliyor.

Sizin de göreviniz bu dünyaya ayak basan bir büyücü olarak yolunuzu savaşarak bulmak ve mutlak gücün kaosa sürüklenmesini önlemek. 5 kişilik bir çekirdek ekip kurduğunuz oyunda sıra tabanlı stratejik savaşlar sizi bekliyor olacak. Japon animasyonlarından fırlamış grafikler bu oyuna ihtiyacı olan havayı katmayı başarıyor.

Dost ve düşman olan her birimin oyun içerisinde bulunan 6 element gücünden birine sahip. Bunlar sırasıyla ateş, toprak, şimşek, su, ışık ve karanlık. Bunların her biri taş-kağıt-makas biçimleriyle birbirilerine avataj yaratırken ışık ve karanlık birbirilerine karşı eşit koza sahipler.

Brave Frontier ücretsiz olarak indirilen bir oyun olsa da Android oyunlarının yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri olan uygulama içi satın alma seçeneklerine burada da rastlayacaksınız.

Alper Çetiner

Brave Frontier

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
75.5 MB DOSYA BOYUTU

Sıra tabanlı bir JRPG arayanlar için iOS cihazlarında bulunan en makul seçeneklerden bir tanesi de Brave Frontier.

Yalın bir rol yapma oyunu arayanlar için hazırlanmış bir mobil oyun olan Brave Frontier, nostaljik oyun dünyasına merak edenlere hitap edecek bir havaya sahip. Tabii ki de her RPG oyununda olduğu gibi bu oyunda da sizi bekleyen ve sizin kurtarmanız gereken bir dünya söz konusu. Bu oyunda bu dünyanın ismi Grand Gaia. Grand Gaia dünyası büyülü bir ortam ve gizli güçlerin saklandığı bu yaşam alanında tehlikeli güçlerin tüm yaşam alanını tehdit etme olasılığı çok yüksek.

Tanrılar tarafından muhafaza edilmiş olan bu güçlerin kaosu önlemesi için savaş dolu bir yolculuğa koyulup denge unsurunun yok olmaması için mücadele etmeniz gerekiyor. 5 kişiden oluşan ekibinizle karşınıza çıkan rakiplere karşı sıra tabanlı bir savaş stratejisi oluşturmanız gerekiyor. Japon animasyonlarının sevilen örnekleriyle bezenmiş olan bu oyun, katmış olduğu animasyon unsuruyla size JRPG tadını vermeyi başarıyor.

Dost veya düşman olsun, oyunda yer alan karakterlerin hepsine atanmış element güçleri var. Toplamda 6 tane olan bu elementler sırasıyla ateş, toprak, şimşek, su, ışık ve karanlık seçeneklerinden birine sahip. Bu elementler arasında bir taş-kağıt-makas üstünlük ilişkisi varken kategori dışı kalan ışık ve karanlık elementlerinin birbirilerine karşı avantajları var.

Brave Frontier oyunu ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor, ancak iOS cihazlara çıkan birçok rpg oyunu gibi bu örnekte de sıkça uygulama içi satın alma seçenekleriyle karşılaşacaksınız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brave Frontier: The Last Summoner

    Fantastik bir ordu kur ve zorbalıkla mücadeleyi başlat.
  • Brave Brigade

    Brave Brigade, taktik ve strateji üzerine kurulu bir dünyada kendi kahramanınızla rakipleri yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • The Walking Dead: A New Frontier

    The Walking Dead: A New Frontier mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Brave Diggers

    Brave Diggers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Brave Dungeon

    Yüzlerce farklı karaktere sahip kendi sınıfını seç ve savaşlara başla
  • Brave Order

    Harika deneyim sunan bir rol yapma deneyimi
  • Fatal Frontier

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.