Brave Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Brave Guardians kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur

Brave Guardians, Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir kule savunma oyunudur.

Fantastik bir dünyada geçen bir hikayeye sahip olan Brave Guardians'da Pepo, Tiko, Zagi ve Rapu adlı kahramanlarımızın maceraları konu alınmakta. Kendilerine özel yeteneklerle donatılmış bu 4 kahramanımız kendi topraklarını acımasız yaratıklara karşı savunmak için destansı bir serüvene çıkıyorlar ve biz de bu serüven boyunca kahramanlarımıza yardım ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

Brave Guardians'ı benzer kule savunma oyunlarından ayıran öğeler sahip olduğu yüksek kaliteye sahip 3 boyutlu dünya ve eğlenceli animasyonlarıdır. Oyunda 2 farklı oyun moduna yer veriliyor. Klasik senaryo modunun yanında ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğimizi sınayan Guardian modu oyunu tamamlasak bile bize ek eğlence sunmakta. Oyunu oynarken oyun haritasına bakış açımızı dokunmatik kontrolleri kullanarak değiştirebiliyoruz. Üzerimize akın akın saldıran düşmanları durdurabilmek için bize 4 farklı savunma kulesi seçeneği sunuluyor ve bu kuleler 6 farklı yükseltilebilen güç seviyesine sahip. Oyun sırasında kahramanlarımızda oyuna dahil oluyor ve kahramanlarımız da savunma kulelerimiz gibi geliştirilebiliyor.

Brave Guardians sahip olduğu 4 değişik fantastik dünyada 30 farklı düşman tipiyle karşılaşmamızı mümkün kılıyor. Bu sıradan düşmanların yanında bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşarak daha yoğun heyecan yaşayabiliyoruz. Eğer bu türde oyunları seviyorsanız Brave Guardians hoşunuza gidecektir.

[video=5140}

Can Erdil Şentürk

Brave Guardians

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Brave Guardians eğlenceli ve güzel grafiklere sahip bir strateji oyunudur

Brave Guardians eğer iOS işetim sistemine sahip bir iPhone veya iPad kullanıyorsanız oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir kule savunma oyunudur.

Oldukça yüksek kaliteye sahip grafikleri ve sevimli animasyonlarıyla benzer kule savunma oyunlarından ayrılan Brave Guardians'da Pepo, Tiko, Zagi ve Rapu adlı 4 kahramanımızın hikayesini konu alıyor. Kendilerine özel büyülü yeteneklere sahip olan kahramanlarımız yaşadıkları fantastik dünyayı tehdit eden acımasız yaratıklara karşı efsanevi bir mücadeleye girişiyorlar ve biz de onlara yardımcı olarak eğlenceye ortak oluyoruz.

Brave Guardians bize 4 farklı fantastik dünya, 2 farklı oyun modu, 4 farklı savunme kulesi, 4 farklı kahraman ve bu kule ve kahramanlar için 6 yükseltme seviyesi sunuyor. Oyunda kamerayı serbest bir şekilde yöneterek görüş açısını tercihlerimize göre değiştirebiliyoruz. Brave Guardians'da temel amacımız üzerimize akın akın gelen düşmanları durdurmak. Bu iş için kaynaklarımızla satın alacağımız kuleleri stratejik olarak yerleştimeliyiz. Oyunu daha heyecanlı kılan bölüm sonu canavarları ile aksiyon odlu mücadelelere girişebilmemiz de mümkün.

Brave Guardians eğer kule savunma oyunlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidecektir.

[video=5140}

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of Valor

    Guardians of Valor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Guardians of Haven: Zombie Apocalypse

    Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.
  • Brave Conquest

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil strateji oyunu
  • Brave Brigade

    Brave Brigade, taktik ve strateji üzerine kurulu bir dünyada kendi kahramanınızla rakipleri yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android RPG oyunu.
  • Brave Tribe

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Tiny Guardians

    Kule savunma mekaniklerini RPG karakterleriyle oynadığınız son derece eğlenceli bir oyun.
  • Brave APK

    Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Brave APK'da, kendinizi güvende hissedin ve hızlı internetin tadını çıkarın.
  • Brave Crabby

    Brave Crabby bağımlılık yapıcı bir mobil beceri oyunudur