Brave Order

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma deneyimi

Brave Order, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Ölümcül savaşlara dahil olup becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyun olan Brave Order, kendine has atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çekiyor. Taktiksel savaşlara katılıp karakterinizi kontrol ettiğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Rekabetçi bir oynanışa sahip olan oyunda zaferler kazanarak daha güçlü bir konuma gelebiliyorsunuz. Rol yapma oyunu sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olma özelliği taşıyan Brave Order, kaliteli ve renkli görselleriyle de dikkat çekiyor. Oyunu arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. Takımınızı iyi kontrol edip dünyaya hükmetmek için mücadele etmeniz gereken Brave Order oyununda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Brave Order oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Brave Order

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
271 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Brave Order, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir rol yapma oyunu olarak ön plana çıkan Brave Order, takımınızı kontrol edip zaferler kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Brave Order, ölümcül savaşlara dahil olabileceğiniz bir oyundur. Oyunda taktiksel kararlar almalı ve dünyaya hükmetmek için takımınızı iyi yönetmelisiniz. Rol yapma oyunu sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun olma özelliği taşıyan Brave Order, kaliteli ve renkli görselleriyle de dikkat çekiyor. Oyunu arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyorsunuz. 

Brave Order oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fate Grand Order APK

    iOS ve Android için JRPG oyunu olan Fate Grand Order APK, oyunun son usta adayı olan sizi konu alıyor.
  • Brave Frontier: The Last Summoner

    Fantastik bir ordu kur ve zorbalıkla mücadeleyi başlat.
  • Brave Diggers

    Brave Diggers, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Legends Knight RPG

    Eğlenceli ve zevkli bir rol yapma oyunu
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu