Brick Breaker Lab

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Tuğla kırma oyunlarına yeni bir tarz getiren Brick Breaker Lab oyununda sürükleyici bölümlerin üstesinden gelmeye ve çıldırmış yapay zekayla mücadele etmeye çalışıyorsunuz. Tehlikeli tuğlaları yok etmeniz gereken oyunda birbirinden zorlu seviyeleri geçmeniz gerekiyor.

Yüzlerce farklı bölüme sahip olan Brick Breaker Lab, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici bir tuğla kırma oyunudur. Eğlenceli bir deneyim sunan oyunda yapay zekaya karşı mücadele veriyorsunuz. Tek seferde en fazla sayıda tuğlayı kırmanız gereken oyunda arkadaşlarınızla da mücadele edebiliyorsunuz. Facebook bağlantısı yaparak daha fazla puan kazanabileceğiniz oyunda kelimenin tam anlamıyla keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Becerilerinizi sergilemeniz gereken oyunda parmaklarınızı iyi kullanmalısınız. Topu aşağı kaçırmadan tüm tuğlaları kırmalı ve zorlu bölümleri geçmelisiniz.

Son derece etkileyici bir ortamda geçen oyunda farklı özel güçler de kullanabiliyorsunuz. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan da oynayabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Çocukların da beğenerek oynayabileceği Brick Breaker Lab'ı sakın kaçırmayın.

Brick Breaker Lab oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Marathon

    Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur
  • BBTAN2

    En iyi Brick Breaker oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • FFTAN

    FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.
  • BBTAN

    BBTAN, brick breaker oyununun farklı bir tema üzerine kurulmuş sürümü ve Android için ücretsiz.
  • Brick Breaker Star: Space King

    Brick Breaker Star: Space King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu