Brick Breaker Marathon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur

Brick Breaker Marathon boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunudur.

Brick Breaker Marathon eğer zamanınında bilgisayarlarınızda DX Ball adlı efsane oyunu oynamışsanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir oyundur. Bu oyunda temel amacımız bize verilen topları yere düşürmeden ekrandaki bütün tuğlaları kırmaktı. Brick Breaker Marathon'da da yine bütün tuğlaları kırmaya çalışıyoruz; fakat oyun bize çok daha gelişmiş grafikler, kaliteli ses efektleri, sürükleyici bir müzik ve kaliteli görsel efektler sunuyor.

Brick Breaker Marathon'da oynanış oldukça basit. Dokunmatik kontrollerle raketimizi yönlendiriyoruz ve topların boşluğpa düşmelerini engelliyoruz. Bu iş başlarda kolay olsa da oyunda ilerledikçe ve toplar tuğlalara çarptıkça topların hızları artıyor ve oyun daha heyecanlı hale geliyor.

Brick Breaker Marathon'da tuğlaları kırdıkça farklı bonuslar düşüyor ve bu bonuslarla bölümleri geçmemiz daha kolay hale geliyor. Oyun hemen hemen her Android cihazda çalışabilmekte ve akıcı bir şekilde oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Brick Breaker Marathon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur

Brick Breaker Marathon hem basit bir mantığa sahip olan ve kolayca oynanabilen hem de bir o kadar eğlenceli olan bir yapıya sahip olan ücretsiz bir tuğla kırma oyunudur.

Eğer bilgisayarlarda oynanabilen klasik DX Ball oyununu oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz bir oyun olan Brick Breaker Marathon'da temel amacımız bize verilen ve ekranın tabanında konumlanan raketi kullanarak topun düşmemesini sağlamak ve ekrandaki bütün tuğlaları canlarımız bitmeden kırmaktır. Bu iş başlarda kolay olsa da oyunda zaman geçtikçe ve toplarımız tuğlalara çarptıkça oyun hızlanıyor ve reflekslerimizi daha seri kullanmamız gerekiyor.

Brick Breaker Marathon'da sıradan tuğlaların haricinde özel yapıya sahip olan tuğlalar da yer alıyor. Bu tuğlalardan bazıları hiç kırılmazken diğerleri patlayabiliyor. Bunun yanında oyunda birçok farklı bonus bulunuyor ve bu bonuslar oyuna heyecan katıyor.

Brick Breaker Marathon oldukça hoş görünen grafiklere ve kaliteli görsel efektlere sahip olan bir oyun. Sürükleyici müzik ise hoş grafiklere eşlik ediyor. Oyun hemen hemen her iOS cihazda akıcı bir şekilde çalışabilmekte.

Brick Breaker Marathon

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Lab

    Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • BBTAN2

    En iyi Brick Breaker oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • BBTAN

    BBTAN, brick breaker oyununun farklı bir tema üzerine kurulmuş sürümü ve Android için ücretsiz.
  • FFTAN

    FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.
  • Brick Breaker Star: Space King

    Brick Breaker Star: Space King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu