Brick Breaker Star: Space King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME

Brick Breaker Star: Space King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.

Brick Breaker Star: Space King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur. Keyifli bir oyun olan Brick Breaker Star: Space King ile reflekslerinizi test ediyor ve eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan bir oyun olan Brick Breaker Star: Space King ile uzay temasında tuğla kırıyorsunuz. Klasik tuğla kırma oyunlarının farklı bir sürümü olarak dikkat çeken Brick Breaker Star: Space King metroda, otobüste ya da arabada zevkle oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda bir topu sürekli olarak yukarı fırlatıyor ve tuğlaları kırarak altınları toplamaya çalışıyorsunuz. Uzay temasında geçen oyunda zorlu bölümlerde sizleri bekliyor. Oynaması oldukça basit olan oyunda sınırsız bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olan oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Tuğla kırma oyunlarını seven biriyseniz bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Brick Breaker Star: Space King oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Brick Breaker Star: Space King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
18.8 MB DOSYA BOYUTU

Brick Breaker Star: Space King, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.

Brick Breaker Star: Space King, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda reflekslerinizi test ediyor ve eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Zorlu bölümlere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan Brick Breaker Star: Space King, oynarken zevk alacağınız bir oyundur. Oyunda küçük topları kontrol ederek yukarıdaki tuğlaları kırmaya çalışıyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Klasik hale gelen tuğla kırma oyunlarının gelişmiş bir sürümü olarak nitelendirilebilen Brick Breaker Star: Space King, aynı zamanda tamamen ücretsizdir. Sınırsız bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda zorlu bölümleri geçmeye çalışıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanıyorsunuz. Ayrıca oyunda size verilen görevleri de yerine getirmeye çalışıyor ve ekstra puanlar kazanabiliyorsunuz. Tuğla kırma oyunlarını seven biriyseniz bu oyunu sakın kaçırmayın. Oynanışı oldukça kolay olan Brick Breaker Star: Space King sizleri bekliyor.

Brick Breaker Star: Space King oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Marathon

    Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur
  • Brick Breaker Lab

    Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • BBTAN2

    En iyi Brick Breaker oyunu
  • BBTAN

    BBTAN, brick breaker oyununun farklı bir tema üzerine kurulmuş sürümü ve Android için ücretsiz.
  • FFTAN

    FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.
  • Color Brick King

    Color Brick King, Atari Breakout oyununun Android cihazlarda oynanabilir sürümü.
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu