Brick Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Brick Rage, blokları kırarak ilerlediğiniz retro görsellere sahip refleks oyunu.

Brick Rage, görsellikten ziyade oynanışa önem bir mobil oyuncu iseniz reflekslerinizi test etmek için boş zamanlarınızda keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm bir yapım. Android cihazınıza (daha çok telefonda oynanmak üzere tasarlanmış) ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda durma, dinlenme lüksünüz yok.

Elinize geçen objeyle blokları yıkarak ilerlediğiniz oyunda oldukça hızlı olmanız gerekiyor. Hızlıca düşen blokları delip geçmenin bir yolu yok ancak boşluklara denk getirirseniz yavaşlatma şansınız oluyor. Sıralı şekilde gelen bloklar arasından boşluğu tespit edip oradan girmek için fazla süreniz yok. Her şey saniyeler içerisinde olup bitiyor.

Blokların sabit durmaması, farklı açılar kazanması oyunu zorlaştıran etmenler arasında. 1 saniyeliğine bile olsun ekrandan başınızı kaldırmanız durumunda sil baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Brick Rage

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Brick Rage, seri şekilde blokları kırmaya dayanan refleks oyunu.

Brick Rage, oynadıkça zorluğunu hissettiren sonsuz yapıda tasarlanmış retro görselli oyunlar arasında. Hızlı düşünüp hızlı hareket etme gerektiren oyunda bir saniye bile duraksamamanız gerekiyor.

iPhone ve iPad’de zamanı geçirmek adına oynanabilecek, öğrenmesi kolay ilerlemesi zor; dolayısıyla da eğlenceli bir refleks oyunu Brick Rage. Oyunda yan yana sıralı blokları kırarak ilerliyorsunuz. Boşluğu gördüğünüz noktaya elinizdeki nesneyi göndererek kendinize yer açmaya çalışıyorsunuz. Oldukça basit geldi değil mi?

Detaylara inince oyunun göründüğü gibi olmadığı çıkıyor. Sabit duran bloklar arasında boşluğu bulamadığınız vakit bloklara yenisi ekleniyor; bunu üst üste yaptığınız vakit kaçınılmaz sonla karşılaşıyorsunuz. Boşluklardan girip puan toplamaya başladığınızda blokların yapısı değişmeye başlıyor, beklemediğiniz bir anda farklı açıda gelmeye başlıyorlar. Bunlar yetmezmiş gib bloklar hiçbir şey yapmadığınızda aşağı inmeye devam ediyorlar.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Geometry Jumpy Brick

    Geometry Jumpy Brick, reflekslere dayalı bir beceri oyunu.
  • Amazing Brick

    Amazing Brick, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir refleks oyunudur.
  • Color Brick King

    Color Brick King, Atari Breakout oyununun Android cihazlarda oynanabilir sürümü.
  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Marathon

    Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur
  • Brick Smash

    Brick Smash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir blok kırmı oyunudur.
  • Retro Brick Game - Classic

    Retro Brick Game - Classic el atarilerindeki klasik Tetris oyununu Android cihazlarınıza taşıyor.
  • Brick Breaker Lab

    Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.