Bricks Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME

Bricks Breaker eğlenceli bir mobil tuğla kırma oyunudur

Bricks Breaker yıllar önce bilgisayarlarda oynadığımız ve halen oynamaya devam ettiğimiz DX Ball'da yakaladığımız eğlenceyi mobil cihazlarımıza taşıyan bir tuğla kırma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bricks Breaker'da temel amacımız her bölümde karşımıa çıkan tuğlaları yok ederek ekranı temizlemek ve bir sonraki bölüme geçmek. Oyuna başladığımızda işler kolayken bölümleri birer birer geçtikçe karşımıza yeni tuğla türleri çıkıyor. Bu tuğla türlerini kırabilmek için ise özel taktikler kullanmamız gerekiyor. Tuğlaları kırmak için raketimizi yönetiyoruz ve topu sektirerek tuğlalara isabet ettiriyoruz. Fakat top düşerken yakalayamazsak canımız gidiyor. Bu nedenle reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor. Oyunda topu sektirdikçe top hızlanmakta ve oyun daha da heyecanlı hale gelmekte.

Bricks Breaker'da tuğlaları kırdıkça bonuslar çıkabiliyor. Bu bonusları topladığımızda avantajlar kazanabiliyoruz ve bölümü daha kolay tamamlayabiliyoruz. Oyunda görsel efektler oldukça renkli ve göze hoş görünüyor. Bricks Breaker oyun grafikleri açısından başarılı olarak nitelendirilebilir.

Bricks Breaker tek parmağınızla kolay bir şekilde oynayabileceğiniz ve her yaştan oyun severe hitap eden eğlenceli bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bricks Breaker APK

    Bricks Breaker APK, topla tuğlaları kırdığınız eğlenceli bir Android oyunu. Can sıkıntısına birebir olan Bricks Breaker Quest APK ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun
  • Rainbow Breaker

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Rainbow Breaker mobil oyunu, hareketli çubukla platformdaki topları büyük bir zevkle indireceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • 99 Bricks Wizard Academy

    99 Bricks Wizard Academy kolayca oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyundur
  • Ancient Bricks

    Ancient Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.
  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Marathon

    Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur
  • Brick Breaker Lab

    Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.