Bridge Construction Sim 2

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Köprüler yapacağız.

Mobil cihazımızda gerçek bir inşaat simülasyonu oynayacağımız Bridge Construction Sim 2, tamamen ücretsiz olarak oyun severlere sunuldu.

Game Mavericks tarafından geliştirilen ve mobil platformda ücretsiz olarak oynanan yapım, birbirinden farklı inşaat araçları ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunuyor. Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan mobil oyunda birbirinden farklı görevleri yerine getirmeye çalışacağız.

Android ve İOS platformunda tutkuyla oynanan yapımda yeni köprüler inşa edecek, yeni binalar yapabilecek ve kısacası gerçek dünyada yer alan birçok inşaat işini gerçekleştirebileceğiz. Gerçekçi kontrollerin yer aldığı oyunda, birbirinden farklı görevleri yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.

3D grafikler ile sürükleyici bir atmosferin yer aldığı oyunda, farklı yükleri taşıyabilecek ve gerçek inşaat araçları ile birbirinden farklı işleri deneyimleyebileceğiz. Oyun içerisinde kamyon, ekskavatör, kazık dalıcı, kule vinci, beton pompası vs. gibi inşaat araçlarını kullanabileceğiz. Bridge Construction Sim 2 ile vatandaşların köprü inşaatlarını bitirmesine yardım edecek ve bu alanda ustalığımızı kanıtlama fırsatı elde edeceğiz. Bridge Construction Sim 2, mobil platformlarda ücretsiz olarak oynanmaktadır.
 

Doğukan Çağlakpınar

Bridge Construction Sim 2

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Gerçek bir inşaat simülasyonu oynayacağız.

Mobil cihazınızda gerçek bir inşaat simülasyon oyunu oynamak ister misiniz?

Mobil simülasyon oyunları arasında oldukça popüler olan Bridge Construction Sim 2, Game Mavericks tarafından İOS ve Android platformunda ücretsiz olarak yayınlandı. 

Oyunculara birbirinden farklı ve gerçek inşaat araçları sunan mobil oyun, birbirinden farklı görevler ile oyunculara sürükleyici bir atmosfer sunuyor. 3D grafiklerin yer aldığı oyunda, gerçekçi kontroller kullanılmıştır. Oyuncular detaylı harita üzerinde çok sayıda görevi yerine getirmek için mücadele edecek ve yeteneklerini sergileme imkanı bulacak.

Oyun içerisinde çok sayıda inşaat aracını kullanma fırsatımız olacak. Bu araçlar ile köprüler yapacak, test edecek ve vatandaşlara sunacağız. Oldukça kaliteli bir içeriğe sahip olan yapımda her türlü detay adeta incelikle düşünülmüştür. Oyun içerisinde yer alan inşaatlar günümüzdekiyle oldukça benzer bir yapı ile karşımıza çıkmaktadır. Ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan yapım, Android platformunda 500 binden fazla indirilmeye sahiptir. Google Play’de 4.1 gibi bir inceleme puanı alan yapım, alanında ilk sıralarda gelmektedir. İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sim Empire

    Kendi medeniyetimizi inşa edeceğiz.
  • Idle Life Sim

    Gerçek bir yaşam sürmeye çalışacağız.
  • Construction Tasks

    Birbirinden farklı görevler bizleri bekliyor.
  • Extreme Transport Construction Machines

    Ağır iş makinaları taşıyacağız.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Construction Trucker 3D Sim

    Construction Trucker 3D Sim inşaat simülasyonu oyunlarından hoşlananların göz atması gereken alternatiflerden bir tanesi.
  • Construction City 2

    Construction City 2, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz inşaat oyunu.
  • Bridge Another World Alice in Shadowland

    Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak kayıp eşyalardaki sırları açığa çıkarabileceğiniz macera dolu bir oyundur.