Bridge Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz Android oyunu.

Bridge Rider, görsel çizgileriyle Crossy Road oyununu anımsatan köprü kurma oyunu. Android cihazlarımıza (hem telefon hem de tablette rahat oynanış) ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda süper güçlerimiz kullanarak sürücülerin yolda ilerlemesine yardımcı oluyoruz.

Retro oyun severlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm oyunda amacımız köprüler oluşturarak sürücünün hızını kesmeden ilerlemesini sağlamak ancak köprüleri oluşturmak için özel bir çaba sarf etmemiz gerekmiyor. Tek yaptığımız köprüyü oluşturan parçaları doğru zamanda yaptığımız dokunuşlarla bir araya getirmek. Harika zamanlamayla oluşturduğumuz köprünün üzerinden geçmeyi başardığımızda puanımızı almış oluyoruz. Tabii ki ilerledikçe yolun yapısının değişmesiyle köprü kurmak ta zorlaşıyor.

Köprüleri kurarak kazandığımız puanlarla yeni sürücü ve arabaların kilidini açabiliyoruz. Oyunda seçilebilir 30 ilginç sürücü ve araba mevcut.

Erkan Calp

Bridge Rider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu bir iOS oyunu.

Bridge Rider, hızlı şekilde köprü kurarak sürücünün hızını kesmeden ilerlemesini sağlamaya çalıştığımız eğlenceli bir o kadar zorlu iOS oyunu.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle mekan fark etmeksizin rahatlıkla oynanabilecek oyunlar arasında olan Bridge Rider’da köprüyü oluşturan parçaları ufak dokunuşlarla bir araya getirmeye çalışıyoruz. Harika zamanlama yaparak köprüyü oluşturmamızın ardından sürücü geçmeyi başarırsa yolumuza devam ediyoruz. Köprüyü oluşturmak için süre sınırımız yok ancak biraz kaydırırsak sürücü geçemiyor ve oyuna veda ediyoruz.

Puan odaklı oyunda seçilebilir 30 karakter ve araç mevcut ancak hepsi ilk etapta açık değil. Başarıyla kurduğumuz köprülerin ardından verilen altınları kullanarak açmamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Master Rider

    Master Rider, kamyonu devirmeden tüm görevleri yerine getirmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Thermal Rider

    Thermal Rider, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Hover Rider

    Hover Rider, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunudur.
  • Tidal Rider 2

    Tidal Rider 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf yapma oyunudur.
  • Bridge

    Bridge Android cihazlar için sosyal çevre bulma uygulamasıdır.
  • Rider APK

    Rider APK neon grafikleriyle dikkat çeken zorlu mobil yarış oyunu. Motosikletle tehlikeli hareketlere zorlayan Android oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanıyor.
  • Wind Rider

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bridge Jump

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu