Bright

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Bright uygulaması ile kısa sürede İngilizce öğrenebilmeniz mümkün.

Bright uygulaması ile Android cihazlarınızdan çok kolay ve etkili bir şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz.

İngilizce öğrenmek isteyenler için çeşitli metotları içeren birçok uygulama yayınlanıyor. Bright uygulaması da kendine has öğretme yöntemiyle, kısa sürede İngilizce öğrenmenizde kolaylık sağlıyor. Günün dilediğiniz saatinde sadece 8 kelime ezberleyerek alıştırma yapabileceğiniz uygulamada, İngilizce konuşmak ve sözlüğe ihtiyaç duymadan çeviri yapabilmeniz için ayda en az 200 kelime ezberlemeniz isteniyor.

Farklı zorluk seviyelerindeki İngilizce kelimelerden oluşan 38 paket sunulan Bright uygulamasında, alıştırmaları anadili İngilizce olan kişiler seslendirmiş. Konuşmacının sesini erkek ve kadın olarak Ayarlar bölümünden değiştirebilmeniz de mümkün. Kelime dağarcığınızı genişletebileceğiniz, dinleme alışkanlıklarınızı geliştirebileceğiniz ve doğru yazma becerilerinizi iyileştirebileceğiniz Bright uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bright

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
83.9 MB DOSYA BOYUTU

Bright uygulaması sayesinde dilediğiniz yerde ve zamanda kısa sürede İngilizce öğrenebilirsiniz.

Dil kurslarına gitmeden İngilizce öğrenmek istiyorsanız, iOS cihazlarınıza yükleyeceğiniz Bright uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Yabancı dil kurslarına servet ödemeden kendi imkanlarınızla İngilizce öğrenmek istiyorsanız, dilediğiniz yerde ve zamanda kullanabileceğiniz Bright uygulamasıyla tanışın. Farklı bir öğretme metodu olarak günde sadece 8 kelime ezberlemenizi isteyen uygulamada, aylık en az 200 kelime ezberlemeniz gerekiyor. Anadili İngilizce olan seslendirmenler tarafından hazırlanan ve farklı zorluk seviyelerindeki 38 paketten oluşan Bright uygulamasını düzenli olarak kullanarak kısa sürede İngilizce çevirisi yapabilir ve konuşabilir hale gelebilirsiniz.

Kelime dağarcığınızı genişletme, dinleme ve konuşma becerinizi geliştirme gibi faydalı olacak alıştırmalar sunan Bright uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek siz de kısa zamanda İngilizce’yi öğrenebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lingokids

    Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.
  • Awabe

    Awabe uygulamasını kullanarak 20'den fazla dili akıllı telefonlarınız üzerinden öğrenebilirsiniz.
  • YDS Reading Words

    YDS Reading Words uygulamasında İngilizce sınavlarına hazırlanırken kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz.
  • Drops

    2018'in en iyi Android uygulaması
  • EASY peasy

    Çocuklar için İngilizce öğrenme uygulaması
  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • Skeebdo

    Skeebdo Android uygulaması, film ve dizi izleyerek İngilizce kelime öğrenmenizi, İngilizcenizi geliştirmenizi sağlar.