Brightest Flashlight Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
560 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Brightest Flashlight Free, elektrikler gittiğinde karanlık odalarda oturmaktan kurtulmanızı sağlayacak ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulama.

Eğer aydınlığa ihtiyacınız olduğunda Android mbil cihazlarınızı kullanarak ortamı aydınlatmak istiyorsanız kullanmanız gereken uygulama Brightest Flashlight Free uygulamasını indirebilirsiniz. Android platformu üzerinde en parlaklık veren el feneri uygulamalarından bir tanesi olan Brightest Flashlight Free, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Cihazlarınız üzerindeki tüm ışıkları aktifleştiren ve maksimum aydınlatma potansiyellerini kullanan uygulama sayesinde kapkaranlık bir odaya bile güneş açtırabiliyorsunuz. Özellikle elektrik kesintileri yada ışıklandırması olmayan ortamlarda çok işinize yarayabilecek olan uygulama, Android cihazlarınızda mutlaka olması gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Uygulamanın aydınlatmak için temel olarak kullandığı parça ise cihazlarınızın flaş ışığıdır. Flaş ışığını maksimum parlaklık seviyesinde açarak bulunduğunuz ortamın aydınlanmasını sağlıyor. Fakat flaş ışığı dışında klavye, ekran ve bildirim ışıklarını da maksimum parlaklığa çekerek daha fazla aydınlatma sağlıyor.

Eğer bir el feneri uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız, Brightest Flashlight Free uygulamasını Android mobil cihazlarınıza indirmenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Brightest Flashlight Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Brightest Flashlight Free, karanlıkta kaldığınızda oldukça işinize yarayacak bir mobil el feneri uygulaması.

Brightest Flashlight Free, karanlıkta yolunuzu, aradığınızı kolaylıkla bulabilmek için Windows Phone telefonunuzda kullanabileceğiniz bir mobil el feneri uygulaması.

Günümüzde elektriklerin ne zaman kesintiye uğrayacağı belli olmuyor. Bazen evimize dönerken tam kapıyı açma anında, bazen evde televizyon izlerken / oyun oynarken aniden, bazen de işimizi yaparken / ders çalışırken elektrik kesintisiyle karşılaşıyoruz. Bu gibi zor durumlarda bulunduğumuz noktadan birkaç adım bile öteye gidebilmek oldukça güç bir hal alıyor. Neyse ki artık mobil cihazlarımızın LED flaş destekli kameraları sayesinde ışık ortamı oluşturabiliyoruz. Brightest Flashlight uygulaması da zor durumlarımızda imdadımıza yetişerek yolumuzu aydınlatan faydalı uygulamalardan biri.

Windows Phone’da ücretsiz ve de en mühimi reklamsız olarak kullanabileceğiniz, gereksiz izinler istemeyen harika bir el feneri uygulaması olan Brightest Flashlight’ı benzerlerinden ayıran noktası farklı modlar sunması. Örneğin; Gece kitap okumayı seviyorsunuz ancak ışığı açarak başkalarını rahatsız etmek istemiyorsunuz. Uygulamayı açıp “Reading Light” moduna getiriyorsunuz ve gündüz ışığında okur gibi okumanın keyfini sürüyorsunuz. Tabii ki sadece keyfi değil başınız sıkıştığında, güvenliğiniz için de kullanabileceğiniz modlar yer almakta.

Kilit ekranında da çalışabilen özelleştirilebilir el feneri uygulaması Brightest Flashlight, Windows Phone platformunda ücretsizler arasında en iyisi diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brightest Color Flashlight

    Brightest Color Flashlight mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir el feneri uygulamasıdır
  • Brightest LED Flashlight

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizde bulunan flaş ışıklarını birer LED fener haline getirmek için bu uygulamanın özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
  • Power Button Flashlight

    Power Button Flashlight oldukça pratik bir el feneri uygulamasıdır
  • Ringing Flashlight

    Ringing Flashlight, gelen çağrılar esnasında flaş yakarak kullanıcıları bilgilendiren bir uygulama.
  • Smart Flashlight

    Smart Flashlight birçok özelliği bünyesinde toplayan başarılı bir fener uygulaması.
  • Super Bright Flashlight

    Super Bright Flashlight pratik bir el feneri uygulamasıdır
  • Super-Bright LED Flashlight

    Super-Bright LED Flashlight ücretsiz bir el feneri uygulamasıdır
  • El Feneri - Tiny Flashlight

    El Feneri - Tiny Flashlight ile karanlıkta telefonunuzu kullanarak aydınlanabilirsiniz