BrightNest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

BrightNest uygulamasını kullanarak kolayca Android akıllı cihazlarınızdan ev işlerinizi yönetebilirsiniz.

BrightNest uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz görev yönetimi, ajanda ve alarm uygulamaları arasında yer alıyor ancak onu diğer benzer uygulamalardan ayıran en büyük nokta sadece ev işleri için hazırlanmış olması. Dolayısıyla günlük olarak evinizin bakımını sağlamak için neler yapmanız gerektiğini uygulama ile her zaman hatırlayabiliyor, aynı zamanda bu işler konusunda bilgilendirici makaleleri de okuyabiliyorsunuz.

Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Uygulamaya bir ev işini girdiğinizde, karşınıza o işle alakalı makaleler çıkıyor ve bu makalelerden ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Uygulama tamamen ücretsiz olarak sunulduğu için herhangi bir şekilde sınırlandırılmış işlevler yok ve arayüzü de herkesin en kısa sürede alışabileceği şekilde düzenlenmiş. Maalesef yer alan makaleler İngilizce olduğu için bu konuda bazı kullanıcılarımız sıkıntı yaşayabilirler.

Eklemek istediğiniz ev işlerini istediğiniz vakte zamanlamak ve böylece o vakitlerde alarmlarla uyarılmak da mümkün. Hiç bir ev işini kaçırmamak isteyen kullanıcıların kesinlikle göz atmaları gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Uygulamayı kullandıkça zaman içerisinde yeni makalelerin sizin ev işi alışkanlıklarınıza göre karşınıza çıkarılması da işleriniz hakkında bilgilere daha kolay erişmenizi sağlayacaktır. Eğer uzun süredir iş ve ev işleri organizasyonlarınızı birbirinden ayırmak istiyorsanız uygulamayı gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

BrightNest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

BrightNest uygulaması ile ev işlerinizi iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak kolayca organize edebilirsiniz.

BrightNest iPhone ve iPad cihazlarınızda karşılaşabileceğiniz en ilginç uygulamalar arasında yer alıyor ve kullanıcıların ev işlerini çok daha kolay bir şekilde yönetebilmelerine yardımcı oluyor. Bu bakımdan bir görev yöneticisi ya da ajanda olduğunu söyleyebileceğimiz uygulama, ücretsiz olarak sunuluyor ve çok kolay kullanılır, sade bir arayüze sahip.

Onu pek çok benzer uygulamadan farklı kılan ise ev işlerine dair binlerce farklı makale ile kullanıcılara yardımcı olması. Örneğin tuvalet temizliğini kolaylaştırıcı ipuçları görmek istiyorsanız bunu hemen uygulama içerisinden bulabiliyorsunuz.

Uygulama içerisine eklediğiniz görevlere göre size ipuçları önerebilen uygulama, bu sayede hiç zorlanmadan yapmanız gereken işlerle ilgili bilgilere erişmenizi sağlıyor. Tabii ki manuel olarak aramak da mümkün ancak görevlerinize göre sunulan makalelerin amacınıza daha uygun olduğunu söylemek mümkün.

BrightNest içerisine eklenen görevleri istediğiniz ana zamanlayabilir, görev zamanı geldiğinde uygulamanın sizi uyarmasını da sağlayabilirsiniz. Bu sayede yapacağınız işleri kaçırmak ya da herhangi bir şekilde atlamak da mümkün olmuyor. Eğer standart ajanda uygulamanızı ev işleriyle karmaşıklaştırmak istemiyorsanız uygulamayı cihazlarınızda kullanmayı unutmayın.

Sık sık özel hayatında yapması gerekenleri unutanlar ve iş hayatındaki görevleriyle arasına mesafe koymak isteyenler BrightNest'i denemekten çekinmesinler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.