Brothers: A Tale of Two Sons

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
502 TOPLAM İNDİRME

Brothers: A Tale of Two Sons yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur

Brothers: A Tale of Two Sons güzel bir hikayeyi göz alıcı grafiklerle birleştirmeyi başarabilen bir mobil macera oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Brothers: A Tale of Two Sons, aslında ilk olarak iOS platformu için yayınlanmıştı. Brothers: A Tale of Two Sons bu platformda bir hayli büyük bir beğeni kazanmış ve iyi inceleme puanları almıştı. Şimdi ise bu güzel oyunu Android cihazlarımızda oynayabiliyoruz.

Brothers: A Tale of Two Sons'da ölüm döşeğinde olan bir babanın ve onun 2 çocuğunun hikayesi konu alınıyor. 2 kardeş babalarını kurtarabilmek için hayat suyu adlı bir ilacın peşine düşüyorlar. Bu ilacı bulup geri getirebilmek için de oldukça uzun bir yolculuğa çıkmaları, farklı dünyaları keşfetmeleri gerekiyor. Maceraları boyunca dev canavarlarla savaşıyorlar, zorlu bulmacaları çözüyorlar ve farklı tehlikeler atlatıyorlar. Biz de onlara bu maceralarında eşlik ediyoruz.

Brothers: A Tale of Two Sons'da bulmacaları çözebilmek için 2 kardeşi aynı anda yönetiyoruz ve her birinin kendilerine has olan özelliklerini kullanıyoruz. Brothers: A Tale of Two Sons oynanış olarak bir platform oyununu hatırlatan bir yapıya sahip. Oyunun görsel kalitesi ise bir hayli yüksek. Brothers: A Tale of Two Sons, ödediğiniz paraya değecek bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Brothers: A Tale of Two Sons

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Brothers: A Tale of Two Sons kaliteli bir mobil macera oyunudur

Brothers: A Tale of Two Sons oyunculara film tadında sürükleyici bir macera sunan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olan Brothers: A Tale of Two Sons'da iki kardeşin tehlike ve heyecan dolu hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanlarımızın hikayesi babalarının hastalanmasıyla başlıyor. Yaşam ile ölüm arasındaki çizgide yer alan babalarını kurtarmak için tek seçenekleri kalan iki kardeş fantastik bir serüvene atılarak "Hayat Suyu" adlı gizemli ilacı bulmak için uzak diyarlara yolculuk ediyor. Biz de bu yolculuklarında onlara yardımcı oluyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Brothers: A Tale of Two Sons'da iki kardeşi birden yönetmekteyiz. Kahramanlarımızın her biri kendine has avantaj ve zayıflıklara sahip. Bu nedenle karşımıza çıkan bulmacaları çözmek içi bu avantaj ve zayıflıkları göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Oyunun bir platform oyunu ile aksiyon oyunu karışımı olduğu söylenebilir. Oyun boyunca zorlu engelleri aşmaya ve tehlikelerden kaçmaya çalışırken bölüm sonu canavarlarıyla da savaşabilmekteyiz. Ayrıca planör kullanmak gibi heyecanlı aktiviteler de bizi bekliyor.

Brothers: A Tale of Two Sons yüksek grafik kalitesi ve güzel dramatik hikayesiyle üst kalite bir oyun deneyimi sunan bir oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tick Tock: A Tale for Two

    Farklı kurgusuyla ön plana çıkan bir bulmaca oyunu
  • Bombastic Brothers

    Bombastic Brothers Android Oyunu İndir: Uzaylılarla savaşın!
  • Horse Adventure: Tale of Etria

    Horse Adventure: Tale of Etria, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Brothers in Arms 3

    Brothers in Arms 3 bolca aksiyona yer veren kaliteli bir mobil savaş oyunudur
  • Brothers In Arms 2

    Brothers In Arms 2, Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi savaş oyunlarından biri olarak artık ücretsiz oynanabiliyor.
  • Gun Brothers

    Karakterini seç ve düşmanları patlatmaya başla.
  • Hoppia Tale

    Oynaması ücretsiz aksiyon-macera oyunu.
  • Lost Socks: Naughty Brothers

    Çılgın çorap kardeşlerin yerine geçerek ortalığı birbirine katın.