Brothers In Arms 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,483 TOPLAM İNDİRME

Brothers In Arms 2, Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi savaş oyunlarından biri olarak artık ücretsiz oynanabiliyor.

Brothers In Arms 2, ister arkadaşlarınızla birlikte isterseniz tek başınıza oynayabileceğiniz Android platformu üzerindeki en iyi savaş oyunlarından biridir.

Mükemmel grafikleri ve etkileyici oyun yapısı ile oyuncuların en beğendiği ve en çok indirdiği oyunlar arasında yer alan Brothers In Arms 2'yi mutlaka denemelisiniz.

5 kişiye kadar arkadaşlarınızla birlikte oynayacağınız oyunda 5 farklı harita ve 3 farklı oyun modu bulunuyor. Ayrıca savaşlar içerisindeki görevleri yerine getirerek kazandığınız puanlar ile birlikte Pasifik, Normandiya, Kuzey Afrika, Almanca ve Sicilya lokasyonlarını açabilirsiniz.

Oyun içerisinde birbirinden etkileyici savaş silahları ve savaş araçları bulunuyor. Bunlar arasında en dikkat çekenleri, tank, arazi aracı, planör, makineli silah, alev makinesi ve roketatar.

Arkadaşlarınız ile birlikte oynamak için ister Bluetooth ile isterseniz Wi-Fi ile bağlantı kurarak birlikte oynayabilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip cihazlar ile oynayabileceğiniz en iyi savaş oyunları arasında olan oyunu oynamak artık tamamen ücretsiz. Hemen indirerek sizde oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun içerisindeki alışveriş mağazası üzerinden puan veya özellikler satın alarak askerlerinizi güçlendirebilir ve savaşlarda kendinize avantaj sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Brothers In Arms 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
848 TOPLAM İNDİRME

Brothers In Arms 2, Gameloft'un hazırlaıdğı en iyi iOS oyunları içerisinde yer alan ve artık ücretsiz olarak oynayabileceğiniz etkileyici bir savaş oyunudur.

Brothers In Arms 2,  hikaye modunda veya birden çok oyuncu ile oynayabileceğiniz iOS platformundaki en iyi savaş oyunlarından biri olarak artık oynaması tamamen ücretsiz hale geldi. Oynadıkça kazanacağınız tecrübe puanları ile oyun içerisinde yer alan tonlarca ekstra özelliği açtırabilirsiniz veya askerlerinizi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca kazandığınız puanlar ile madalya satın alarak özelliklerin daha hızlı açılmasını sağlayabiliyorsunuz.

5 farklı harita üzerinde en fazla 5 arkadaşınız ile birlikte 3 farklı oyun modunda oynayabileceğiniz bu oyunda kendinizden geçip, zamanın farkına varamayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile bağlanmak için Bluetooth veya Wi-Fi bağlantılarını kullanabilmek mümkün.

Oyun içerisinde kullanabileceğiniz savaş makineleri arasında tank, arazi aracı ve planör bulunuyor. Rakiplerinizi yok etmek için bu savaş makinelerini kullanabilirsiniz.

Mükemmel 3 boyutlu grafiklere sahip oyunda kendinizi adeta savaş alanında hissediyorsunuz. Gerçek bir savaş deneyimi sunan oyunda silah olarak, normal silahlar, roketatar, sniper ve alev makinesi kullanabilirsiniz. Oynarken oldukça heyecanlanacağınız oyunda heyecan biran olsun dinmiyor.

Aynı iOS cihazı üzerinde 2 kişinin birlikte oynamasına imkan tanıyan oyunu hemen ücretsiz olarak indirerek biran önce bu savaşa katılabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayarak eğlencenizin dozunu 2'ye katlayın.

Oyun tamamen ücretsiz oynanabilir olmasına rağmen oyun içerisinde bulunan alışveriş mağazasından puan veya madalya satın alarak oyundaki gücünüzü arttırabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brothers in Arms 3

    Brothers in Arms 3 bolca aksiyona yer veren kaliteli bir mobil savaş oyunudur
  • Bombastic Brothers

    Bombastic Brothers Android Oyunu İndir: Uzaylılarla savaşın!
  • Brothers: A Tale of Two Sons

    Brothers: A Tale of Two Sons yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur
  • Arms Craft

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • Gun Brothers

    Karakterini seç ve düşmanları patlatmaya başla.
  • Blood Brothers 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Lost Socks: Naughty Brothers

    Çılgın çorap kardeşlerin yerine geçerek ortalığı birbirine katın.
  • World at Arms

    Android World at Arms oyunuyla en iyi askeri stratejinizi yaparak düşmanlarınızı yok etmeye hazırlanın!