Brothers in Arms 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23,189 TOPLAM İNDİRME
535 MB DOSYA BOYUTU

Brothers in Arms 3 bolca aksiyona yer veren kaliteli bir mobil savaş oyunudur

Brothers in Arms 3 mobil oyunlardaki başarısıyla tanınan Gameloft firmasının geliştirmiş olduğu Brothers in Arms serisinin son oyunudur. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Brothers in Arms 3'te 2. Dünya Savaşı'na yolculuk ederek dünyanın kaderini belirlemeye çalışıyoruz. Ünlü Normandiya işgali sırasında geçen oyunda Çavuş Wright adlı bir kahramanı yönetmekteyiz. Nazi güçlerine karşı savaşırken uzun bir yolculuğa çıkıyoruz ve büyük değişimlere uğruyoruz. Bu maceramız boyunca komutamızdaki askerler ya da kardeşlerimiz bize eşlik ediyor.

Brothers in Arms 3, Brothers in Arms serisine radikal değişiklikler getiren bir oyun. İlk iki oyun gibi salt bir FPS oyunu olmayan Brothers in Arms 3'te TPS oyun yapısına geçilmiş. Artık kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından yönetiyoruz. Fakat nişan alırken yine birinci şahıs bakış açısından oyunu oynamaktayız. Oyunda ilerledikçe kahramanımızı ve askerlerimizi geliştirebilmekteyiz. Ayrıca kahramanımız özel yeteneklere de sahip. Hava desteği çağırma gibi özel yetenekler kritik anlarda işimize yaramakta.

Brothers in Arms 3'te farklı türde görevler bulunmakta. Bazı bölümlerde gizlice düşman hatlarına sızmamız gerekirken bazı bölümlerde keskin nişancı tüfeğimizle düşman avına çıkabiliyoruz. Bunun yanında klasik bir şekilde düşmana saldırı düzenleme görevleri de oyunda yer alıyor.

Brothers in Arms 3 mobil cihazlarda görebileceğiniz en güzel grafiklere sahip olan bir oyun. Hem karakter modellemeleri, hem çevre detayları hem de görsel efektler oldukça yüksek kaliteli. Eğer mobil cihazlarınızda üst kaliteye sahip bir oyun oynamak isterseniz Brothers in Arms 3'ü kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Brothers in Arms 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,337 TOPLAM İNDİRME
482 MB DOSYA BOYUTU

Brothers in Arms 3, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan bir aksiyon oyunudur

Brothers in Arms 3 oyunculara 2. Dünya Savaşı'nın heyecanını yaşatmayı amaçlayan bir mobil savaş oyunudur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Brothers in Arms 3, yayınladığı birbirinden başarılı mobil oyunlarla tanınan Gameloft'un FPS oyunu serisi Brothers in Arms'ın yeni üyesidir. Brothers in Arms 3'te bizi büyük yenilikler bekliyor. Serinin ilk 2 oyununun aksine Brothers in Arms 3, TPS oyun yapısına geçmiş. Artık kahramanımızı 3. şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz.

Ünlü Normandiya işgalini konu alan Brothers in Arms 3'te Çavuş Wright adlı kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızla görevleri tamamladıkça kahramanımızı geliştirebiliyor, yeni silahlar satın alabiliyoruz. Bunun yanında bize eşlik eden ve komutamızda olan askerler de mevcut. Bu askerlerin sahip olduğu yeteneklerin bize büyük yardımı dokunuyor. Oyunda kahramanımızın sahip olduğu özel yetenekler de savaşın gidişatını değiştirebiliyor.

Brothers in Arms 3 oldukça yüksek grafik kalitesine sahip. Karakter modelleri, çevresel detaylar ve görsel efektler mobil cihazda görebileceğiniz en başarılı örneklerin arasında yer alıyor. Farklı görev türlerine yer veren oyunda Killcam aksiyon kamerası sayesinde dramatik görüntüler yakalanabiliyor.

Brothers in Arms 3 eğer savaş oyunlarını seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Brothers in Arms 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,949 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Brothers in Arms 3, 2. Dünya Savaşı heyecanını yaşatan aksiyon dolu sahnelerle süslenmiş eşsiz bir yapım.

Brothers in Arms 3, kendimizi 2. Dünya Savaşı’nın ortasında bulduğumuz, aksiyon dolu sahnelerin çoğunlukla yer aldığı muhteşem bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz olarak yükleyip oynamaya başlayabileceğiniz Brothers in Arms 3, popüler mobil oyunların arkasındaki isimi Gameloft’un en yeni oyunları arasında ve Türkçe dil desteği ile birlikte geliyor. Büyük beğeni toplayan serinin yeni oyununda oynanış biraz değiştirilmiş. Artık karakterimizi üçüncü şahıs bakış açısından yönetiyor, sadece nişan aldığımız vakit birinci şahıs bakış açısına geçiş yapıyoruz.

2. Dünya Savaşı heyecanını mobil cihazımıza taşıyan Brothers in Arms 3’te Çavuş rütbesine sahip Wright adında bir kahraman askeri kontrol ediyoruz. Hava saldırısı, molotof kokteyli, roket patlaması, havan ateşi gibi yeteneklere sahip olan askerimize eşlik eden, savaşın gidiş yönünü değiştiren bir birlik te bulunmakta. Görevleri sağ salim tamamladıkça hem Çavuş Wright’ı hem de emrindeki askerleri geliştirebiliyor, daha yetenekli hale getirebiliyoruz.

Keskin nişancı yeteneğimizi sergileyebileceğimiz, saldırı gücümüzü ön plana çıkaran, gizlilik üzerine kurulu çok sayıda görev içeren Brothers in Arms 3’ün grafiklerini oldukça başarılı bulduğumu söylemem gerek. Gerek askerlerin, gerek silahların, gerekse de savaş alanının modellemesinden kesinlikle etkileneceksiniz. Mobilde savaş oyunu oynamaktan keyif alan biriyseniz Brothers in Arms serisinin yeni oyununu kaçırmayın derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brothers In Arms 2

    Brothers In Arms 2, Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi savaş oyunlarından biri olarak artık ücretsiz oynanabiliyor.
  • Bombastic Brothers

    Bombastic Brothers Android Oyunu İndir: Uzaylılarla savaşın!
  • Brothers: A Tale of Two Sons

    Brothers: A Tale of Two Sons yüksek kaliteli bir mobil platform oyunudur
  • Arms Craft

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • Gun Brothers

    Karakterini seç ve düşmanları patlatmaya başla.
  • Lost Socks: Naughty Brothers

    Çılgın çorap kardeşlerin yerine geçerek ortalığı birbirine katın.
  • World at Arms

    Android World at Arms oyunuyla en iyi askeri stratejinizi yaparak düşmanlarınızı yok etmeye hazırlanın!
  • Blood Brothers

    Blood Brothers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz vampir temalı bir rol yapma ve kart oyunudur.