Bruce Lee Dragon Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu

Bruce Lee Dragon Run, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Efsanevi bir mücadele verdiğiniz oyunda engellerin üstesinden geliyor ve yüksek puanlara ulaşıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Bruce Lee Dragon Run, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir oyundur. Oyunda engellerin üstesinden geliyor ve karşınıza çıkan düşmanları yok ediyorsunuz. Sonsuz oyun moduyla oynanan oyunda tek yapmanız gereken yüksek puanlara ulaşmak ve arkadaşlarınıza meydan okumak. Karakter olarak Bruce Lee'yi kontrol ettiğiniz oyunda üstün dövüş becerilerinizi gösteriyorsunuz. Farklı karakterlerin kilitlerini de açabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Bu tarz oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Bruce Lee Dragon Run sizleri bekliyor. Ninja düşmanları alt edebileceğiniz bu zevkli oyunu sakın kaçırmayın.

Bruce Lee Dragon Run oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bruce Lee Dragon Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Bruce Lee Dragon Run, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu engellerin üstesinden gelebileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz ve boş zamanlarınızı eğlenceli şekilde geçirebileceğiniz bir mobil arcade oyunu olan Bruce Lee Dragon Run, sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda karşınıza çıkan düşmanları yok ediyor ve harika zaman geçirebiliyorsunuz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda karşınıza çıkan ninjalarla mücadele ediyorsunuz. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda Bruce Lee'yi kontol ediyosunuz. Dilerseniz 16 farklı karakterin kilidi de açarak daha renkli bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Bruce Lee Dragon Run mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Bruce Lee Dragon Run oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Oddbods Turbo Run

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Oye Tippa Run

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Dancing Road: Color Ball Run!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Ryan Toys Run

    Eğlenceli ve zevkli bir koşu oyunu
  • Ogre Run

    Ogre Run, dinozordan kaçmaya çalıştığınız arcade oynanış sunan Android oyunu.
  • Bubbles Dragon

    Arcade salonlarının sevilen bir oyunu klon da olsa Android cihazlarına ücretsiz olarak ulaştı.
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.