Bruce Lee: Enter The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
938 TOPLAM İNDİRME

Bruce Lee: Enter The Game mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Bruce Lee: Enter The Game bir dövüş sanatları efsanesi olan Bruce Lee'yi yönetmemize imkan veren bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bruce Lee: Enter The Game'de Bruce Lee'nin kontrolünü ele alıyoruz ve yüzlerce düşmanla karşılaşıyoruz. Dövüş sanatlarının en başarılı uygulayıcılarından olan Bruce Lee'ye özel dövüş tekniklerini kullanabildiğimiz oyunda farklı türde düşmanların yanında kuvvetli bölüm sonu canavarları ile karşılaşabiliyor ve yeteneklerimizi heyecan dolu bir teste sokabiliyoruz.

40 adet aksiyon dolu bölümün yer aldığı oyunda Bruce Lee'yi oldukça kolay bir şekilde yönetebilmekteyiz. Oyunda yer alan kombo sistemini parmağımızı ekranda sürükleyerek yapacağımız hareketleri birleştirerek uygulayabilmekteyiz. Uçan tekmeler, hızlı yumruklar ve tekmeler bir araya geliyor ve akıcı bir oynanış sunuluyor. Komboları gerçekleştirdikçe Bruce Lee özel gücünü açığa çıkararak düşmanlarına büyük zarar verebiliyor.

Bruce Lee: Enter The Game'de bölümleri geçtikçe Bruce Lee için yeni kıyafetleri ve nunchaku gibi silahları açabiliyoruz. 2 boyutlu renkli grafiklere sahip olan oyun bolca aksiyonu beraberinde getiriyor. Eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız Bruce Lee: Enter The Game hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Bruce Lee: Enter The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

Bruce Lee: Enter The Game kolay bir şekilde oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Bruce Lee: Enter The Game dövüş sanatlarının en ünlü temsilcilerinden biri olan Bruce Lee olarak dövüşebilmemize imkan veren bir mobil dövüş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bruce Lee: Enter The Game'de Bruce Lee'yi yöneterek aksiyon dolu bir maceraya atılıyoruz. Maceramız boyunca karşımıza yüzlerce düşman çıkıyor ve bu düşmanları tekme ve yumruklarımızı kullarak alt ediyoruz. Farklı türde düşmanlarla karşılaştıktan sonra ise sıra bölüm sonu canavarlarına geliyor. Bu bölüm sonu dövüşlerinde yeteneklerimizi zorlu bir teste sokuyoruz ve oyunda heyecan artıyor.

40 adet bolca aksiyon içeren bölüm sunan Bruce Lee: Enter The Game, 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunda ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve karşımıza çıkan düşmanlara parmağımızı ekranda sürükleyerek gerçekleştireceğimiz ataklarla saldırıyoruz. Farklı atakları birleştirerek kombolar oluşturabiliyoruz ve kombolar yaptıkça özel yeteneklerimizi tetikleyerek büyük yıkım verebiliyoruz. Oyunun kontrolleri oldukça kolay ve alışmak kısa bir süre alıyor.

Bruce Lee: Enter The Game'de bölümleri tamamladıkça Bruce Lee için yeni kıyafetler ve silahlar açabiliyoruz. Farklı oyun modlarının da yer aldığı Bruce Lee: Enter The Game eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glory Samurai

    Glory Samurai, Bruce Lee'nin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü iki boyutlu sokak dövüşü oyunu.
  • Bruce Lee Dragon Run

    Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu
  • Tentacles - Enter the Mind

    Tentacles - Enter the Mind, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Piranha 3DD: The Game

    Piranha 3DD: The Game ile kana susamış pirana balıklarını yönetiyoruz
  • HERCULES: THE OFFICIAL GAME

    HERCULES: THE OFFICIAL GAME ile Antik Yunan'a yolculuk yapıyoruz
  • Saaho: The Game

    Şehrini gangster üyelerinden kurtar.
  • Stranger Things: The Game

    Ödüllü dizinin 2. sezonuna hazırlanın.