Bubble Island 2: World Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Bubble Island 2: World Tour, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz baloncuk patlatma oyunu.

Bubble Island 2: World Tour, Diamond Dash, Jelly Splash oyunlarının geliştiricilerinin Android platformuna çıkardıkları yeni baloncuk patlatma oyunu. Renk eşleştirme oyunlarından keyif alan her yaştan kişinin ilgisini çekeceğini düşündüğüm yapımda kahraman rakun ve sevimli arkadaşlarıyla birlikte dünya turu atıyoruz.

90 milyondan fazla oyuncusu olan Bubble Islannd’ın devamı niteliğinde hazırlanan Bubble Island 2’de kızgın kumlardan dünyanın en ünlü sokaklarına her yeri gezerek renkli baloncukları patlatıyoruz. Oyunun ana karakteri olan rakunu kontrol ediyoruz ancak bu uzun yolculukta tek başımıza değiliz. Panda, pelikan, kaniş gibi dünya genelinden soğuk ve sıcakkanlı arkadaşlarımız bize yardım ediyor.

Fizik tabanlı oynanış sunan baloncuk patlatma oyununda top atma makinemizi ustalıkla kullanarak baloncuklar arasından anahtara ulaşmamız gerekiyor. Tüm anahtarları almayı başardığımızda sonraki bölüme geçiyoruz.

Erkan Calp

Bubble Island 2: World Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
252 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Island 2: World Tour oyununda rakun ve arkadaşlarıyla baloncuk patlatma avına çıkıyoruz.

Bubble Island 2: World Tour, küçük yaşta oyuncular kadar yetişkinlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğüm baloncuk patlatma oyunu. iOS platformuna da ücretsiz gelen oyunda rakun ve onun arkadaşları pelikan, panda ve kanişle dünya turuna çıkıyoruz.

Dünya genelinde en çok oynanan bulmaca oyunlarından Diamond Dash, Jelly Splash, Bubble Island’ın geliştiricileri tarafından çıkarılan oyun, kumlu sahillerden dünyanın en çok bilenen sokaklarına oldukça büyük bir yerde geçiyor. Harita üzerinden ilerlediğimiz oyunda rakun ve arkadaşlarıyla birlikte renkli baloncukları patlatıyor, anahtarları toplamak için uğraş veriyoruz. Bu noktada fizik tabanlı oynanışın hakim olduğunu belirtiyim.

Karakter animasyonlarının ön plana çıkarıldığı baloncuk patlatma oyunu aynı zamanda iMessage uygulaması. Oyunun birbirinden sevimli karakterlerini mesajlarınıza taşıma şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ring Toss & World Tour

    Ring Toss & World Tour, Android tabanlı mobil cihazlardan oynanabilen ve oturduğunuz yerden bulmaca çözerek dünyayı dolaşmanızı sağlayan bir mobil bulmaca oyunudur.
  • Bubble Shooter Ralph's World

    Bubble Shooter Ralp's World renkli balonları patlatmaya çalıştığımız sürükleyici bir bulmaca oyunu.
  • PuzzlAR: World Tour

    Artırılmış gerçeklik desteğiyle klasik yapboz bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Jetpack Jo's World Tour

    Jetpack Jo's World Tour mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Tyga - Kingin' World Tour

    Tyga - Kingin' World Tour, Amerikalı rapçinin yerine geçip paparazzilerden kaçtığınız bir Android oyunu.
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • The Island Castaway: Lost World

    The Island Castaway: Lost World, ıssız adada hayatta kalmaya çalıştığınız uzun soluklu Android oyunu.