Bubble Man Rolling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Renkli grafiklere ve zorlu bölümlere sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Zevkli bir oyun deneyimi sunan Bubble Man Rolling, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir platform oyunudur. Şişko karakterleri yönlendirdiğiniz oyunda karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Onlarca farklı karaktere de sahip olan oyunda çocuklar da zevkli zamanlar geçirebiliyor. Çocukların beğenebileceği tarzda bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Daima ileri gitmeniz gereken oyunda dikkatli olmanız da gerekiyor. Havadaki hamburgerleri toplamalı ve karakterlerin kilitlerini açmalısınız. Son derece zevkli bir atmosferde geçen oyunu çok seveceğinizi söyleyebilirim. 

Bubble Man Rolling oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bubble Man Rolling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Man Rolling, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bubble Man Rolling, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir hayli zevkli deneyim sunan oyunda engelleri aşarak puanlar toplamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir platform oyunu olan Bubble Man Rolling, can sıkıntınızı koparıp alabilecek tarzda bir oyun olarak ön plana çıkıyor. Son derece basit kontrollere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Harika bir atmosferde geçen oyunda birbirinden şişko karakterleri kontrol ediyor ve havadaki hamburgerleri topluyorsunuz. Çocuklarınızın da beğerek oynayabileceği Bubble Man Rolling, aynı zamanda becerilerinizi de ölçüyor. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda işiniz de bir hayli zor. Son derece dikkatli olmalı ve tüm zorlukların üstesinden gelmelisiniz.

Bubble Man Rolling oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Rolling Balls

    Rolling Balls basit bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen oyunseverleri eğlendirmesini iyi biliyor.
  • Rolling Sky

    Rolling Sky, kocaman bir topu kontrol ederek engellere takılmadan parkuru tamamlamanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Bubble Explode

    Eğlenceli animasyonlara ve renkli grafiklere sahip olan Bubble Explode, beceri oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir yapım.
  • Bubble Snake

    Bubble Snake, klasik yılan oyunu üzerinde değişiklikler yapılarak hazırlanan farklı, renkli ve eğlenceli bir Android beceri oyunudur.