Bubble Shoot Bubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.

Bubble Shoot Bubble, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir balon eşleştirme ve patlatma oyunu olarak dikakt çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda merkezde dönen renkli topları yok etmeye ve pembe bölümden dışarı çıkmalarını engellemeye çalışıyoruz.

Oyun ekranının alt bölümünde renkli toplar fırlatan bir mekanizma bulunuyor. Bu mekanizmayı kullanarak ayrnı renkli topları denk getirmeye çalışmalı ve bu şekilde hepsini yok etmeliyiz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir kural daha var. Eğer çok fazla isabetsiz atış yaparsak toplar merkezde birikiyor ve pembe bölümün dışarısına çıkabiliyorlar. Şayet böyle bir durum olursa oyun sona eriyor. Bu yüzden yapacağımız her atışı etraflıca düşünerek yapmalıyız.

Oyunda bölüm anlayışı yok. Devam edebildiğimiz kadar oyunu sürdürebiliyoruz. Tıkandığımız nokta en yüksek skorumuz olarak kaydediliyor. Oyun zorluğu kademeli olarak artış gösteriyor. İlk başlarda yavaş dönen çember, zamanla hızlanıyor ve giderek isabet ettirmesi daha zor bir hal alıyor.

Karmaşık olmayan kuralları ve sade tasarımıyla beğenimizi kazanan Bubble Shoot Bubble, beceri oyunları oynamaktan keyif alan Android sahiplerini memnun edecek bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Shoot Legend

    Bubble Shoot Legend, Android cihazlarınız ile oynayabileceğiniz en iyi ve eğlenceli balon patlatma oyunlarından biridir.
  • Bubble Shoot

    Bubble Shoot mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balon patlatma oyunudur
  • Shoot Bubble Deluxe

    Shoot Bubble Deluxe, Android cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilen şık ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Shoot Bubble - Fruit Splash

    Sevimli kediyle meyve kabarcıklarını patlatın.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Bubble Explode

    Eğlenceli animasyonlara ve renkli grafiklere sahip olan Bubble Explode, beceri oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir yapım.
  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.