Bubble Witch Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,809 TOPLAM İNDİRME

Bubble Witch Saga eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Bubble Witch Saga milyonlarca kişi tarafından oynanan Candy Crush Saga'nın yapımcısı King.com tarafından geliştirilmiş bir başka eğlenceli balon patlatma oyunudur.

Bizi cadıların ve büyünün hakim olduğu bir dünyaya taşıyan oyunda karanlık ruhlar ülkeyi korku ve lanete bulamıştır. Bu karanlık güçleri defedebilecek tek güç ise cadılarımızın büyüleridir. Biz bu yolculuklarında cadılarımıza eşlik ediyoruz ve sihirli iksirleri elde etmek için çeşit çeşit görevi ve zorluğu aşmaya çalışıyoruz. Bizi bu gizemli dünyanın birçok farklı köşesine taşıyan çok sayıdaki görev sayesinde ülkeyi adım adım karanlık ruhların etkisinden kurtararak özgürleştirmekteyiz.

Aynı renkteki balonları yanyana getirerek patlattığımız Bubble Witch Saga oldukça kolay bir oynanışa sahiptir. Tek yapmamız gereken aynı renkteki balonlara nişan almak, ateş etmek ve balonları patlatmaktır. 500 üzerinde bölümi içeren Bubble Witch Saga'ya güncellemeler yoluyla düzenli olarak yeni bölümler eklenmektedir. Oldukça hoş grafikler sunan oyunda kazandığımız yüksek puanları arkadaşlarımızın puanlarıyla karşılaştırabiliyoruz. Oyun esnasında oyunun gidişatını etkileyebilecek birçok farklı bonus güçlendirmeyi toplayabilmekteyiz.

 

Can Erdil Şentürk

Bubble Witch Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,397 TOPLAM İNDİRME
33.2 MB DOSYA BOYUTU

Bubble Witch Saga eğlenceli bir balon patlatma oyunudur

Bubble Witch Saga eğer Candy Crush Saga gibi oyunları oynadıysanız yakından tanıyacağınız King.com tarafından geliştirilmiş eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Bubble Witch Saga bize Cadılar Diyarı'nda geçen fantastik bir hikaye sunuyor. Oyunun ana kahramanları olan cadılarımız Cadılar Diyarı'nın karanlık ruhlar tarafından saldırıya uğraması sonucu evsiz kalma tehdidiyle karşı karşıya kalmışlardır. Biz Bubble Witch Saga'da cadılarımıza bu tehdidi savuşturmalarında yardımcı oluyoruz ve karanlık ruhlarla mücadele ederek Cadılar Diyarı'nı adım adım özgürleştiriyoruz.

Bubble Witch Saga basit bir mantığa sahio olan; bir o kadar da eğlenceli olan bir mobil oyun. Oyunda temel amacımız ekranda yer alan balonların aynı renkli olanlarını eşleştirerek balonları patlatmak. Balonları patlatmak için doğru nişan almalı ve bize verilen balonu aynı renkli balonların yanına fırlatmalıyız. Oyunda oynanışı daha renkli kılan birçok öğe mevcut. Toplayacağımız yıldızlarla satın alacağımız özel eşyalar, bombalar, örümcek ağları ve daha birçok farklı bonus bize oyunda avantaj kazandırmakta ve oyunu daha keyifli hale getirmekte.

Bubble Witch Saga güzel grafikleri ve zengin içeriğinin yanında düzenli olarak yayınlanan güncellemelerle daha da zenginleştirilen bir oyun. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Witch Saga 2

    Bubble Witch Saga 2 oldukça eğlenceli bir balon patlatma oyunudur
  • Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.
  • Bubble Shoot Bubble

    Bubble Shoot Bubble, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, eğlenceli bir balon eşleştirme oyunu.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Orbit Bubble

    Orbit Bubble, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, bir tür beceri oyunudur.
  • Bubble Explode

    Eğlenceli animasyonlara ve renkli grafiklere sahip olan Bubble Explode, beceri oyunlarından hoşlananların denemesi gereken bir yapım.
  • Bubble Man Rises

    Bubble Man Rises, aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı zevkli ve zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bubble Man Rolling

    Bubble Man Rolling, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.