Bubbles Dragon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Arcade salonlarının sevilen bir oyunu klon da olsa Android cihazlarına ücretsiz olarak ulaştı.

Puzzle Bobble veya Bust-a-move ismiyle anılan arcade oyununu biliyorsanız Android için çıkan bir klon oyun olan Bubbles Dragons sevilen oyun tarzını mobil cihazlarımıza getiriyor. Yukarıdan sürekli üstünüze üstünüze gelen kürelere mani olmak için sizin bunların içerisinde kendi kürelerinizi göndermeniz gerekiyor. 3 veya daha fazla eş renkli küre bir araya geldiğinde ise üstünüze gelen yığınlar azalmaya başlıyor.

Oyunda fırlatmış olduğunuz renklerin bir sıralaması var ve daha sonraki rengin ne olacağını daha önceden öğreniyorsunuz. Burada izlemeniz gereken taktik doğru zamanda doğru alanı yok etmek. Zamana karşı yarıştığınız bu adrenalin dolu oyunda aşağıdaki topunuza yaklaşık 90 derecelik bir açıyı kontrol ediyorsunuz ve kürelerinizi banttan da sektirerek gönderiyorsunuz. Günderdiğiniz küreler ancak başka kürelere çarptığında duracaktır.

Combo saldırılar ile daha fazla puan alabilirsiniz veya büyük bir taş yığınının zemini oluşturan renkleri yok ederek büyük bir alanı yok edebilirsiniz.

Android telefon ve tablet için hazırlanmış son derece eğlenceli bir oyun olan Bubbles Dragon, tamamen ücretsiz olarak oynanabildiği gibi karşınıza uygulama içi satın alma seçenekleri de çıkmıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hubble Bubbles

    Hubble Bubbles ilginç ve eğlenceli bir beceri oyunudur
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • MalariaSpot Bubbles

    MalariaSpot Bubbles, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir zeka oyunudur.
  • Dragon Coins

    Japonya’da büyük patlama yaratan oyunu Dragon Coins sonunda bizlere de ulaştı. Coin Dozer ve Pokémon’u harmanlayan Sega bu oyun stilini mükemmelleştiriyor.
  • Soap Bubbles Live Wallpaper

    Soap Bubbles Live Wallpaper, Android cihazınızın ekranına onlarca baloncuk getiren oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Dragon Runner

    Dragon Runner, sizi kovalayan ejderhaya yakalanmadan koşabildiğiniz kadar çok koşmanız gereken eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Bubble Dragon Shooter 2

    Bubble Dragon Shooter 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir baloncu patlatma oyunudur.
  • Bruce Lee Dragon Run

    Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu