Buddyman Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Buddyman Run, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu.

Buddyman Run, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunları arasında. Oynanış yönünden benzerleriyle farklılık göstermeyen oyunda kendisini rambo olarak hisseden bir oyuncağın yerine geçiyoruz. Oyuncaklar dünyasında karşımıza çıkan her şeyi silahımızla yok ederek kendimize yol açıyoruz.

Telefonda da rahatlıkla oynanabilen aksiyon oyununda görevleri tamamlayarak ilerliyoruz. Genellikle objeleri toplamaya ve verilen sürede istenen noktaya ulaşmaya dayanan görevler bir hayli fazla sayıda.
Rengarenk çekici görselleriyle küçük yaşta oyuncuları kendisine bağlayan oyunda yolumuza ansızın çıkan engelleri aşmak için kayma, zıplama, yandan geçme gibi çevikliğimizi gösteren tüm hareketleri yapıyoruz. Kaçmanın mümkün olmadığı noktalarda da etkili silahımızı kullanıyoruz.

Erkan Calp

Buddyman Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Buddyman Run, oyuncakları yönettiğiniz sonsuz koşu türünde bir iOS oyunu.

Buddyman Run, iPhone ve iPad’inizde yer verdiğiniz oyunlar arasında sonsuz koşu türünde aksiyonun hiç dinmediği oyunlar varsa oynarken keyif alacağınız bir yapım. Karakterinizi sadece kaydırma hareketleriyle kolaylıkla yönettiğinizden küçük ekranlı iPhone’da da rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun.

Küçük yaşta oyunculara özel hazırlanmış renkli ve detaylı görseller sunan oyunda raflarda yerini almış son oyuncağın yerine geçiyoruz. Kendi dünyamızda karşımıza çıkan engelleri aşarak ilerliyoruz. Zıplama, kayma, yuvarlanma her türlü hareketi yapmakla kalmayıp bize verilen çalışır durumdaki silahımızı kullanıyoruz. Çok sayıda tamamlamamız gereken görev mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu