Buff Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Buff Mountain, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve yokuş yukarı koşma tarzı ilerleyen bir aksiyon oyunudur.

Android işletim istemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Buff Mountain mobil oyunu, bir oduncunun sonsuz yolculuğuna yön vereceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.

Buff Mountain mobil oyunun sakallı bir oduncunun bitmek tükenmek bilmeyen tırmanışını yöneteceğiz. Birçok oyundan aşina olduğumuz durmaksızın koşma tarzı bir oynanışı olan Buff Mountain oyununda diğerlerinden farklı olarak sürekli yokuş yukarı tırmanacağız. Tabi ki hepsi bununla bitmiyor. Yokuş aşağı gelen kayalara, ağaç parçalarına ve kartallara karşı kendinizi korumalısınız.

Yokuştan aşağı gelen engelleri üzerinden atlayarak ya da altından geçerek bertaraf etmeye çalışacaksınız. Buff Mountain oyununda karakterinizi kişiselleştirebilirsiniz. Kendi karakterinizi yaratabileceğiniz oyunda ilerledikçe yeni kostümler, baltalar ve sakal çeşitleri edinebilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Buff Mountain mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Buff Mountain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
155 MB DOSYA BOYUTU

Buff Mountain, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve bir oduncunun zirve koşusuna yön vereceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz Buff Mountain mobil oyunu, oduncu bir karakteri yönlendireceğiniz son derece keyifli ve heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Buff Mountain mobil oyununda ana karakteriniz sakallı bir oduncu olacak. Ancak oyunun başında kendi karakterinizi yaratabilir, kendinize özel kostümler, baltalar ve sakal tarzları seçebilirsiniz. Oyunda ilerledikçe de yeni baltalar, kostümler ve sakal tarzları edinebilirsiniz.

Run ve Dash tarzı oyunlardan alışık olduğumuz bir oyun mekaniği olan Buff Mountain mobil oyununda sürekli olarak koşacaksınız. Yalnız bu koşuyu bir dağın zirvesine doğru düşünün yani sürekli yokuş yukarı koşacaksınız. Ancak yokuştan aşağı doğru gelen engellere karşı hazır olmalısınız. Aşağı yuvarlanan kayaları, havadaki kartalları ve devrilen ağaçları atlatmalısınız.

Buff Mountain oyununda kontrol düğmeleri zıplamanıza ve baltayla vurmanıza yarayacak. Zira engelleri baltayla vurarak ya da üzerinden geçerek bertaraf edebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Buff Mountain mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirin.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mars Mountain

    Mars Mountain, tehlikelerle dolu Mars'ta geçen aksiyon yüklü macera oyunu.
  • Mountain Sniper Shooting 3D

    Mountain Sniper Shooting 3D, keskin nişancı tüfeğiniz ile dağlarda düşmanlarınızı öldüreceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Fat To Buff

    Fat To Buff, zayıflamak için sizin koçluğunuzu tercih eden insanlara kilo verdirmeyi amaçlayan bir oyun.
  • Buff Knight

    Buff Knight, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hang Line: Mountain Climber

    Dağın en tepesindeki kişileri kurtarabilir misin?
  • Mountain Goat Mountain

    Mountain Goat Mountain güzel görünüme sahip bir mobil beceri oyunudur
  • Skiing Yeti Mountain

    Skiing Yeti Mountain kolay oynanabilen ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.