Buggs! Smash Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Buggs! Smash Arcade, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen oldukça keyifli ve sıra dışı bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli akıllı telefon ve tablet cihazlarda oynanabilen Buggs! Smash Arcade mobil oyunu sizleri böceklerin eğlenceli dünyasına götürecek keyifle oynayacağınız bir mobil aksiyon oyunudur.

Adından da anlaşıldığı gibi oyunun ana karakteri böcekler ancak oyun boyunca sizlere birçok eğlenceli obje de eşlik edecek. Hız ve beceriyi fazlasıyla gerektiren bir mobil oyun olan Buggs! Smash Arcade tam bir eğlence sunuyor. Yapmanız gereken ise seçtiğiniz böcek karakterle ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek. Ancak ilerlemek tabi ki hiç de kolay olmayacak. Yolculuğunuz boyunca uyanık ve seri olmalı ve karşınıza çıkan engelleri aşmalısınız.

Ayrıca Buggs! Smash Arcade oyununda karşınıza çıkan engeller de birbirinden eğlenceli. Dev şekerler, ağaçlar, sosisler gibi ilginç engellere tanık olabilirsiniz. Üstelik engeller de çeşitli yönlere doğru hızla hareket ediyor. Bu durumda sizin karakterinizi boşluklara sokup güvenli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Yolda karşınıza çıkan altınları da toplamanız skorunuzu artıracaktır.

Oyunda yer alan tüm böcek çeşitlerine ulaşabildiğinizde de alternatifleriniz bitti diye üzülmeyin. Zira kendi böceğinizi de yaratabilir hatta ona isim bile koyabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Buggs! Smash Arcade mobil oyunu Google Play Store’da siz oyuncuları bekliyor.

Yağız Sarman

Buggs! Smash Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

Buggs! Smash Arcade, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve eğlenceyi adeta garanti eden bir tür aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen Buggs! Smash Arcade, ana karakteri böcekler olan ve tam bir eğlence tufanı sunan bir tür mobil aksiyon oyunudur.

Buggs! Smash Arcade oyununda günlük hayatta alışılanın aksine böcekler sizin canla başla korumanız gereken karakterler olacak. Oyun boyunca karşınıza çıkan birbirinden ilginç engellere karşı böceğinizi kararlılıkla ilerletmelisiniz. Ancak işler sandığınız kadar da kolay yürümüyor. Zira öyle farklı engeller öyle hızlı ve tahmin edilmez yönlerde hareket ediyor ki böceğinizi sağlam tutmak ciddi bir konsantrasyon ve beceri gerektirecek.

Buggs! Smash Arcade oyununda engeller epeyce zorlayıcı olsa da aslında sinir bozucu olmaktan çok size eğlenceli gelebilir. Oyunda dev sosisler, dev şekerler ve renkli ağaçlar gibi sempatik engellerle boğuşacaksınız. Ayrıca birbirinden farklı böcek çeşitleri de eğlencenizi artıracak detaylar arasında. Hatta bölümleri geçtikçe tüm böcek çeşitlerini açsanız bile alternatifleriniz son bulmuyor. Oyunda kendi böceğinizi de yaratabilirsiniz. Hız ve beceri isteyen Buggs! Smash Arcade oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen bu eğlence fırtınasına katılabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Domino Smash

    Dominoları devirirken puanları topla.
  • Roller Smash

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Smash Rush

    Hızla geçen engelleri aş ve skorunu geliştir.
  • Aero Smash

    Retro uçak savaş oyunu
  • Mini Golf Smash

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu
  • Smash Hit APK

    Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Smash the Office

    Smash the Office, çalıştığınız ofisi kırıp dökeceğiniz oldukça eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.