BugraaK Minecraft Evi

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,324 TOPLAM İNDİRME

BugraaK Minecraft Evi, adından da anlayacağınız üzere YouTube'da yer alan Minecraft Evi kanalının resmi Android uygulaması.

BugraaK Minecraft Evi, Minecraft Evi YouTube kanalı üzerinde tanıdığımız Buğra'nın yine kanalına ve takipçilerine özel olarak hazırlayarak sunmuş olduğu eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulaması.

Uygulama sayesinde Minecraft Evi kanalındaki özel Minecraft serilerinin tüm videoları ile birlikte sadece uygulamaya özel ve başka yerde yayınlanmayan Minecraft videoları da izleyebiliyorsunuz. Şık tasarım ve kolay kullanıma sahip olan uygulama üzerinde HD desteği olduğu için videoları çok net izleyebiliyorsunuz.

Yeni videolar geldiğinde sizleri uyaran ve istediğiniz videoları kolayca paylaşma fırsatı sunan uygulamayı hemen indirip siz de Buğra'nın Minecraft videolarını yakından takip edebilirsiniz.

Barış YANIK

BugraaK Minecraft Evi

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
298 TOPLAM İNDİRME

BugraaK Minecraft Evi, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde Minecraft Evi YouTube kanalını yakından takip edip, uygulamaya özel hazırlanan ekstra videoları izleyebilirsiniz.

BugraaK Minecraft Evi, YouTube üzerinde popüler Minecraft kanallarından bir tanesi olan Minecraft Evi'nin resmi iOS uygulaması. iOS ile birlikte Android uygulaması da bulunan kanal, uygulamalara özel videolar çekerek sadece uygulamayı kullanan takipçilerin izleyebileceği videolar da ekliyor.

Kanal üzerindeki tüm Minecraft video serilerini bulabileceğiniz uygulamanın tasarımı oldukça şık ve kullanırken herhangi bir zorluk yaşamıyorsunuz.

Minecraft videoları dışında yapılacak olan çekiliş ve duyuruları da en önce öğrenebileceğiniz uygulama, yeni çıkan videolar için de kullanıcıları bildirim ile uyarıyor. Eğer sıkı bir Minecraft oyuncusuysanız ya da Minecraft Evi takipçisiyseniz bu uygulamayı mutlaka iPhone ya da iPad'lerinize indirmenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fal Evi

    Fal Evi, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilecek bir fal uygulamasıdır.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Minecraft PE APK

    Minecraft APK'sı en çok aranan mobil oyunlardan. Minecraft Android oyununu ücretsiz oynamak için Minecraft deneme sürümünü indirin.
  • Furniture MOD for Minecraft APK

    Furniture MOD for Minecraft PE, Minecraft Ev modudur. Minecraft Ev modu Android telefonlara ücretsiz ve kolayca yüklenebilir.
  • Minecraft Trial (Deneme Sürümü)

    Minecraft Trial (Deneme Sürümü): Ücretsiz (Bedava) Minecraft oynamak isteyenler için özel sürüm.
  • Minecraft Dungeons Mobile APK

    Minecraft herkesin sevdiği bir oyundur. Oyunun birçok modu ve birçok türü de bulunmaktadır. Bu oyunlar arasında Minecraft Dungeons da bulunmakta. 
  • Addons for Minecraft APK

    Addons for Minecraft APK, en iyi Minecraft eklentilerini içeren ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Skins for Minecraft

    Skins for Minecraft, Minecraft oyununda kullanabileceğiniz süper skinler bulabileceğiniz yararlı bir Android Minecraft skin uygulaması.