Build Away

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Build Away, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz şehir kurma ve yönetme oyunu.

Build Away, her yaşta oyuncuyu çekecek görsel çizgilerine ve oynanışa sahip şehir kurma – yönetme oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Ücretsiz indirilmeye açılan oyun detaylarıyla ön plana çıktığından tablette oynarken çok daha keyif verdiğini söyleyebilirim. Oyun oynayacak bolca zamanınız varsa tavsiye edebileceğim yapımlar arasında.

Türkçe dil desteğiyle gelen şehir simülasyonu oyununda klasik olarak içerisinde bulunduğunuz şehir hayatından sıkılıp hayalinizdeki şehri inşa etmeye çalışıyorsunuz. Şehrin planını kafanızda çizdikten sonra şehrinizin temellerini atıp geliştirmeye başlıyorsunuz. Amacınız şehrinize dünyanın bir yanından olabildiğince turist çekmek. Eğlence mekanları, yeme – içme mekanları, hayvanat bahçeler, tatil yerleri kısacası bir turisti çekecek her şey oyunda mevcut. Siz sadece planlamasını yapıp geliştiriyorsunuz.

Oyundan ayrıldığınız vakit te şehrinizin gelişmesini durdurmayan oyunda arkadaşlarınızı şehrinize davet edip büyümenizde katkıda bulunmalarını isteyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Build Away

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
72.1 MB DOSYA BOYUTU

Build Away, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Türkçe şehir kurma ve yönetme oyunu.

Build Away, yüksek kalitede, detaylı ve renkli görselleriyle dikkat çeken şehir simülasyonu oyunu. Mobilde oyun oynamaya ayıracak vakit bulanlara tavsiye edebileceğim oyunda arkadaşlarımızla birlikte hayalimizdeki şehri inşa etmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız şehrin görüntüsünden sıkılıp asıl olmak istediğimiz şehrin görüntüsünü yansıtabildiğimiz oyun iOS platformunda da ücretsiz.

Büyük ekranlı iPhone ve iPad’de oynanması gerektiğini düşündüğüm şehir kurma ve yönetme oyununda benzerlerinde olduğu gibi sıfırdan başlıyoruz. Kimsenin yaşamadığı şehri turizm cennetine çevirmek elbette kolay olmuyor. Tatil yerleri, eğlence merkezleri, yeme – içme mekanları dahil turistleri çekmek için kullanabildiğimiz fazla sayıda mekan mevcut. Dilersek arkadaşlarımızı davet edip gelişim sürecimizi hızlandırabiliyoruz.

Türkçe dil desteğiyle geldiğinden daha da keyifli oynanış sunan Build Away’de durmadan büyümü gibi bir lüksümüz var. Yani oyundan ayrıldığımız vakit te şehrimiz gelişmeye devam ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Away

    Farm Away, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz çiftlik kurma oyunu.
  • Chuggington Ready to Build

    Chuggington Ready to Build, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir tren ve aile oyunudur.
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Build Roads

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Winter Craft 3: Mine Build

    Winter Craft 3: Mine Build, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir Minecraft benzeri oyun olarak tanımlanabilir.
  • Train Town: Build & Explore

    Android cihazlar için tren simülasyonu oyunudur.
  • Tap Away APK

    Tap Away APK'da, blokları kaydırın ve akıllı cihazlarınızda blok bulmaca keyfi yaşayın.
  • Blown Away

    Blown Away, elle çizilmiş görselleriyle dikkat çeken platform oyunu.