Built for Speed: Racing Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Built for Speed: Racing Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Built for Speed: Racing Online oyun severlere retro tarzda bir yarış heyecanı yaşatan bir mobil kuşbakışı yarış oyunu olarak tanımlanabilir. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Built for Speed: Racing Online'da tuyrnuvalara katılıyoruz ve şampiyon olmak için mücadele ediyoruz. Oyun içinde klasik araçlar ve modern araçlar bir arada bulunuyor. Yarışları kazandıkça yeni araçların da kilidini açabiliyoruz.

Built for Speed: Racing Online hem oynanış olarak hem de görünüm olarak bize 90'lı yıllarda bilgisayarlarımızın DOS işletim sistemi üzerinde oynadığımız klasik oyunları hatırlatan bir yapıya sahip. Kuşbakışı kamera açısının kullanıldığı oyunda yarışlar oldukça hızlı ve heyecanlı gerçekleşiyor. Oyunda diğer oyunculara karşı yarışabilmeniz ise oyundaki heyecanı artırmakta.

Oyuncular Built for Speed: Racing Online'da kilidini açtıklaı araçları geliştirebilmekteler. Oyunun en güzel yönü ise oyuncuların kendi yarış pistlerini oluşturabilmeleri ve bu pistlerde yarışabilmeleri. Ayrıca hazırladığınız yarış pistlerini diğer oyuncularla paylaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Built for Speed: Racing Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Built for Speed: Racing Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Built for Speed: Racing Online heyecanlı online yarışlar yapmamıza imkan tanıyan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kuşbakışı yarış oyunu olan Built for Speed: Racing Online'da oyuncular kendi yarış pistlerini tasarlayarak bu pistlerde yarışabiliyorlar ve diğer oyuncularla kendi yarattıkları pistleri paylaşabiliyorlar. Ayrıca arkadaşlarınızla yarış takımları oluşturabiliyorsunuz. Oyunda katılacağınız turnuvalarda birinci gelebilmek için akiplerinize meydan okuyorsunuz. Bize birçok farklı araç seçeneği sunuluyor. Bu araçların kimileri modern yarış arabaları kimileri de bir döneme imza atmış klasik araçlar.

Built for Speed: Racing Online, sahip olduğu retro yapıyla bize eskiden oynadığımız klasik yarış oyunlarına benzeyen bir oyun tecrübesi yaşatıyor. Oyunun görünümü bilgisayarlarımızın DOS platformunda oynadığımız oyunlara bir hayli benzemekte. Bunun yanında oyun yapısı da bu dönemdeki oyunlara sadık kalınarak hazırlanmış.

Built for Speed, online altyapısı sayesinde diğer oyunculara karşı heyecan dolu yarışlar yapmanızı mümkün kılan bir kuşbakışı yarış oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CarX Highway Racing

    CarX Highway Racing, Need For Speed kadar kaliteli ücretsiz Android yarış oyunu.
  • Racing Horizon

    Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.
  • SR: Racing

    SR: Racing, Android platformunda Need for Speed kadar kaliteli grafik ve oynanış sunan ücretsiz yarış oyunu.
  • Need for Racing: New Speed Car

  • Top Speed 2: Drag Rivals & Nitro Racing

    Sevilen drag yarışı oyunu yeniden hız tutkunlarıyla!
  • Speed Racing 3D

    Speed Racing 3D oldukça keyifli bir yarış oyunudur
  • Speed Racing Drift

    Speed Racing Drift, Android tablet ve akıllı telefonlarda ücretsiz olarak oynayabileceğimiz ortalama bir yarış oyunu.
  • Speed Racing Ultimate 2 Free

    Speed Racing Ultimate 2 Free ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur