Bullseye! Geography Challenge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Dünya coğrafyası hakkındaki bililerinizi ölçümleyebileceğiniz Bullseye! Geography Challenge size sakin ve keyifli bir bulmaca oyunu sunuyor.

Siz de çocukken dünya atlasını yakından inceleyen meraklı insanlar arasındaysanız ve coğrafi bilgilerinizi test etmek istiyorsanız Bullseye! Geography Challenge tam da aradığınız uygulama. Eğlence ve eğitimi bir araya getiren bu eğlenceli uygulama Google Maps haritasını baz alarak size güncel bilgilerden sorular sormayı ihmal etmiyor. Türünün en iyi örneklerinden biri olan Bullseye! Geography Challenge, pazar sabahı bile keyifle kurcalamak isteyeceğiniz ve sakince eğlenebileceğiniz bir deneyim sunuyor.

1200'den fazla yerin eğitici içeriğini kapsayan uygulama dünyanın en ilginç şehirleri, kültürleri, mimarileri ve doğal ortamları hakkında bir bilgi hazinesi sunuyor. Veritabanı genişleyen uygulamanın 2500 yer için hazırlanmış sorular, 3500 tane ipucu ve 500'den çok görsel ve bayrak gibi bulmacanıza renk katan unsurları var. 20 farklı bulmaca ve bonus bölümleri kapsayan oyun yapısı ile her oyun deneyiminiz farklı bir soru bankasına kavuşmuş olup size apayrı bir deneyim sunuyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Penguin Challenge

    Penguin Challenge, tüm aile bireyleriniz ile birlikte Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bulmaca oyunudur.
  • Challenge 14

    Challenge 14, size verilen sayıları toplayarak 14'e ulaşmanızı amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Brain Fever: Logic Challenge

    Dört işlemi ve oyunu birleştirerek zihinsel aritmetik yapın.
  • Hard Hat Challenge

    Hard Hat Challenge, Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge kadar yaygın meydan okuma oyunu.
  • Wheelie Challenge APK

    Çok yönlü bir yapıya sahip olan Wheelie Challenge APK'da, motosikletinizi seçin ve heyecan verici yarışlara katılın.
  • 456 Run Challenge APK

    456 Run Challenge APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz popüler oyunlar arasında yerini alıyor. Squid Game temasını içerisinde barındıran bu oyunda, dizideki oyunları oynayabilir ve diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Urban Soccer Challenge

    Urban Soccer Challenge, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz urban futbol oyunu.
  • Virtua Tennis Challenge

    Virtua Tennis Challenge, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı tenis oyunu.