Burger Big Fernand

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.

Burger Big Fernand, gözde Fransız restoranlarından Big Fernand’da çalışan bir servis elemanını yönettiğiniz oldukça zevkli ve ücretsiz bir oyundur. Hem Android akıllı telefonunuzda hem de tabletinizde oynayabileceğiniz servis oyununda röstorana gelen müşterilerinizi hazırladığınız özel menülerle memnun etmeye çalışmalısınız.

Magma Mobile’ın meşhur servis oyunu Burger’ın devamı niteliğinde hazırlanan oyunda bu kez Fransızların uğrak yeri Big Fernand restoranında çalışan bir elamanız. Müşterilerden aldığınız siparişleri mümkün olan en hızlı şekilde hazırlamalı ve eksiksiz olarak sunmalısınız. Sandviç, garnitür, tatlı veya içeçek tariflerinden birini hazırladığınız oyunda ilerledikçe yeni lezzetler keşfedecek ve daha zengin malzemelerle hazırladığınız menülerden para kazanacak, hatta servis kalitesinden memnun olan müşterilerden bahşiş bile alacaksınız.

Yüzlerce seviyenin ve burger çılgınları için onlarca başarımın yer aldığı eğlenceli servis oyununu ister kariyer modunda isterseniz de zamana karşı modunda oynayabiliyorsunuz. Kariyer modunda daha fazla kazanmak ve yeni malzemeler bulmak adına pazartesiden cumartesiye kadar çalışacak, Zamana karşı modunda süre işlerken menü hazırlamanın telaşını yaşayacaksınız.

Eğer servis hazırlama türü oyunlardan hoşlanıyorsanız uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz Burger Big Fernand’ı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

Burger Big Fernand

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
21.1 MB DOSYA BOYUTU

Burger Big Fernand, Fransız restoranında geçen bir servis oyunudur.

Mobil platformlarda beğenilerek oynanan servis oyunu Burger, yeni lezzetlerle tekrar karşınızda. Bir Fransız restoranı olan Big Fernand’a gelen özel müşterileri memnun ederken diğer yandan da yeni lezzetler keşfederek Fransız şefleri kendinize hayran bırakacaksınız.

Popüler burger servis oyunu Burger’ın bir sonraki oyunu olan Burger Big Fernand’da bir servis elemanı olarak işe başlıyoruz ve Fransız ağırlıklı müşterilerimizin siparişlerini mümkün olan en hızlı şekilde hazırlayıp, servise hazır hale getirmek için uğraş veriyoruz. Müşteriler sandviç, garnitür, tatlı veya içeçek tariflerinizden birini denemek isteyecekler. Müşterileri memnun tutmak adına zaman içerisinde yeni lezzetler keşfetmelisiniz. Tabi ki hazırladığınız bu eşssiz tatlarla müşterilerin beğenisini kazanacak, bahşiş almaya başlayacaksınız.

Eğlenceli oyunlar arasında kendine yer bulan Burger Big Fernand oyununda iki farklı oyun modu bulunuyor. Kariyer modunda pazartesiden cumartesiye oldukça yoğun bir iş temposu sizi bekliyor ve daha fazla kazanmak için yeni malzemelere ulaşmanız, tüm başarımları açmanız gerekiyor. Zamana karşı modunda ise size verilen süre içerisinde en fazla parayı kazanmaya çalışacaksınız.

Burger Big Fernand, 300’den fazla seviye ve burger severler için hazırlanmış 40 başarım ile oynarken eğlenceli dakikalar yaşatan bir oyun. Üstelik tamamen ücretsiz.

Erkan Calp

Burger Big Fernand

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Burger Big Fernand oyununda yeni lezzetler keşfederek Fransız şefleri kendinize hayran bırakın.

Meşhur hamburger hazırlama oyunu Burger’ın yeni oyunu olan Big Fernand, ünlü bir Fransız restoranında müşterilere en hızlı şekilde servis yapmaya çalışan bir elemanı yönettiğimiz eğlenceli bir zaman yönetimi oyunudur.

Başarılı mobil platform oyunlarının arkasındaki isim Magma Mobile tarafından geliştirilen devam oyununda bu sefer gözde bir Fransız restoranında müşterilere hizmet veriyoruz. Sandviç, garnitür, tatlı ve içeçek tariflerinden birini mümkün olan en hızlı şekilde hazırlamalısınız. Oyunda ilerledikçe daha fazla malzeme bulacak ve daha zengin menülerle Fransız şeflerinin bile dikkatini çekeceksiniz.

300’den fazla seviyenin ve 40 başarımın yer aldığı oyunda kariyer modunda ilerlemeyi seçebilir veya vakit nakittir diyebilirsiniz. Her iki oyun modu da oldukça eğlenceli. Kariyer modunda tüm hafta restorana gelen müşteriler için servis yapacak, yeni tatlar sunmak ve daha fazla kazanmak için çok çalışacaksınız. Zamana karşı modunda verilen sürede en fazla parayı kazanmak için menüleri olabildiğinde hızlı hazırlayacaksınız.

Burger Big Fernand, Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizde kafa yormadan uzun süre hiç sıkılmadan oynacağınız ücretsiz harika bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Burger

    High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Big Hunter APK

    Big Hunter APK Android oyununda kabileniz için avlanıyorsunuz. Devasa hayvanları avlamak için oldukça kısa süreniz var. Ava giderken avlanmayın!
  • Big Big Baller

    Zevkli bir mobil arcade oyunu
  • Big Fish 2

    Big Fish 2 eğlenceli bir balık tutma oyunudur