Bus Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
7,903 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Bus Rush, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.

Bus Rush, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda soluk kesen bir maceraya atılıyoruz.

Oyunda seçebileceğimiz dört farklı karakter mevcut. İstediğimizi seçtikten sonra koşmaya başlıyoruz. Tahmin edebildiğiniz gibi rotamız boyunca birbirinden tehlikeli engellerle karşılıyoruz. Bu engelleri aşmak için hızlı çalışan reflekslere sahip olmalıyız. Parmaklarımızı ekranda sürükleyerek karakteri yönlendirebiliyoruz.

Bu tarz oyunların genelinde görmeye alışkın olduğumuz bonuslar ve güçlendiriciler Bus Rush'ta da kullanılmış. Mıknatıs, jetpack, süper atlama, puan yükseltme gibi bonusları toplayarak hem bölümler içerisinde avantaj elde ediyoruz hem de kazanacağımız puanı artırıyoruz. Oyunda farklı görevler içeren bölümler var. Bu sayede monotonluk en aza indirilmiş ve oyunculara farklı bir deneyim sunulmuş.

Bus Rush'ta gelişmiş üç boyutlu grafik modellemelerine yer verilmiş. Subway Surfers'a benzeyen yapısıyla beğenimizi kazanan Bus Rush, soluksuz bir sonsuz koşu oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Bus Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME
61.3 MB DOSYA BOYUTU

Bus Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur

Bus Rush adrenalin dolu bir oyun yapısı sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olan Bus Rush bize tıpkı Subway Surfers'ta olduğu gibi hızlı ve heyecanlı bir koşu tecrübesi yaşatıyor. Oyunda kafesini parçalayan dev bir gorilden kaçan kahramanları yöneterek yoğun trafiğe sahip yollarda bu gorilden kurtulmaya çalışıyoruz. Oyun boyunca karşımıza farklı engeller çıkarken yol üzerindeki altınları toplayabiliyor ve kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz.

Bus Rush'ta teme amacımız kahramanımız sürekli koşarken karşımıza çıkan engellerin ve otobüslerin üzerinden atlamak, sağa veya sola kaçarak engelleri geçmek veya altlarından kayarak yolumuza devam etmek. Mıknatıs güçlendirmesini alarak yol üzerindeki bütün altınları kolayca toplayabiliyoruz. Ayrıca kahramanlarımız kaykaylar ve jet motorları gibi farklı araçlara binerek avantaj kazanabiliyorlar.

Bus Rush güzel 3 boyutlu grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bus Rush 2

    Bus Rush 2 ile 4 farklı karakterden birini seçip ve otobüslerin üzerinden atlayarak ilerleyebileceğiniz çılgınca bir maceraya başlayın.
  • Mars Rush

    Mars Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Shadow Bug Rush

    Shadow Bug Rush, karanlık temalı aksiyon yüklü platform oyunu.
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Rush

    Soul Rush, yolunuza çıkıp sizi engellemeye çalışan her şeyi yok etmeniz gereken heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Berry Rush APK

    Android cihazlarda oynanabilir olan Berry Rush APK, kapsamlı içerikleriyle birlikte mükemmel bir sonsuz koşu oyunudur.