Bus Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12,528 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz eğlenceli bir otobüs sürme simülasyonu. 3D olarak tasarlanmış oyunda gerçekçi bir fizik motoru görev yapıyor.

Simülasyon oyunlarından hoşlanan kullanıcıların epey hoşuna gidecek, eğlenceli bir oyun olarak öne çıkan Bus Simulator 3D ile gerçek bir sürüş deneyimi yaşamaya hazır olun. Trafikte ilerliyormuş hissi uyandıran oyunda herhangi bir kazaya karışmanız durumunda aracınızın çeşitli bölgeleri hasara uğruyor. Bunun gibi gerçekçilik seviyesini artıran detaylarla bezenmiş olan oyundan keyif alacağınız su götümez bir gerçek. 

Son derece gerçekçi hazırlanmış fizik modellemeleri ve gerçekçi oynanış özellikleri sayesinde beğeni kazanan oyunda bulabileceğiniz bazı özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Gerçekçi fizik modellemeleri
  • Farklı otobüs sürücüleri seçebilme imkanı
  • Gerçekçi trafik motoru
  • Kaza anında hasar alma
  • Kokpitten sürüş seçeneği
  • Online puan tablosu

Mevcut özelliklerine ek olarak sık sık güncellenen Bus Simulator 3D, bu tarz oyunları seven kullanıcıların beğenisini zorlanmadan kazanıyor.

Emircan Erdoğan

Bus Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
430 TOPLAM İNDİRME

Bus Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur

Bus Simulator 3D otobüs kullanma eğlencesini mobil cihazlarımıza taşıyan bir otobüs simülatörü olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir otobüs oyunu olan Bus Simulator 3D'de oyuncuları zorlu sürüş mücadeleleri bekliyor. Oyuna otobüs şöförlüğü yaparak hayatını kazanmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Bu iş için otobüsümüzle yolcu taşımamız ve bize verilen görevleri tamamlamamız gerekiyor. Yolcuları taşırken belli kurallara dikkat etmemiz gerekmekte. İlk olarak yolcuları duraklardan alıyoruz ve sonrasında zamana karşı yarışıyoruz. Otobüsümüze binen yolcuları belirlenen zaman içerisinde varmak istedikleri yerlere götürmemiz gerekiyor. Fakat şehir içinde trafikte yol aldığımız için bu iş çok da kolay olmuyor.

Bus Simulator 3D'de araç kullanırken trafikteki araçlara, keskin dönüşlere ve dar sokaklara dikkat ederek ilerliyoruz. Oyun boyunca para kazanarak yeni otobüslerin kilidini açabilmekteyiz. Otobüsleri dilersenizi ç kokpit kamerasından, dilerseniz dış kamera açısını kullanarak kontrol edebilmektesiniz.

Bus Simulator 3D'yi oynamak için farklı kontrol yöntemlerinden birini tercih edebilmeniz mümkün. Oyunun çok yüksek grafik kalitesi sunmadığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Russian Bus Simulator 3D

    Russian Bus Simulator 3D gerçekçi bir otobüs simülasyonudur
  • Car Van Bus Simulator 3D

    Car Van Bus Simulator 3D içerisinde farklı tipte araçlar barındıran eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Bus Driver 3D Simulator

    Bus Driver 3D Simulator Android işletim sistemine sahip cihazlar için ücretsiz olarak sunulan bir otobüs kullanma oyunudur.
  • Bus Simulator 2023 APK

    Otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator 2023 APK en çok tercih edilen mobil otobüs sürme oyunlarındandır.
  • Bus Simulator Indonesia APK

    Bus Simulator Indonesia APK, mobil kullanıcılar için geliştirilen bir otobüs simülasyon oyunudur.
  • Bus Simulator City Ride APK

    Hemen hemen herkesin sevdiği uzun yolculuklara sen de katılmak istiyorsan Bus Simulator City Ride APK oyununa göz atmalısın.
  • Commercial Bus Simulator 16

    Commercial Bus Simulator 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğinz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Driving Simulator

    Bus Driving Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur