Busted Brakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Busted Brakes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz düşük boyutlu araba yarışı oyunu.

Busted Brakes, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla Android platformunda öne çıkan ücretsiz araba yarışı oyunu. Beceri gerektiren, sinir edici zorlukta oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp’ın yarış oyununu da oynamalısınız.

Eski oyunları anımsatan görsel çizgilerine sahip arcade tarzı araba yarışı oyununa ilk başladığımızda freni tutmayan, sağa çeken klasik bir araba veriliyor. Direksiyon isteğimiz dışında çevrildiğinden ekranın sol noktasına ara dokunuşlar yaparak dengeyi sağlamaya çalışıyoruz. Akan trafikte daha da kötüsü dar yollarda fren kullanmadan dengesiz şekilde sürmek elbette kolay olmuyor. Binalar, araçlar, tren yolu hatta çocuk ve hayvanlar dahi önümüze çıkabiliyor. İçlerinden birine değdiğimiz anda araç elimizden alınıyor.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle mekan fark etmeksizin rahat oynanış sunan Busted Brakes, 100MB civarı bir yer kaplıyor cihazda.

Erkan Calp

Busted Brakes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Busted Brakes, Ketchapp'ın iOS platformuna ücretsiz çıkardığı araba yarışı oyunu.

Busted Brakes, Ketchapp’ın tüm oyunlarını takip eden biri olun olmayın araba yarışı oyunlarından keyif alıyorsanız sizi ekran başına kilitleyecek sürükleyici bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan yarış oyununda akan trafikte daracık sokaklarda fren kullanmadan yol almaya çalışıyoruz.

Oyuna ilk başladığımızda kırmızı renkli frenleri işlemeyen, zor kontrol edilebilir bir araba veriliyor. Yani sabrımızın sınırları daha oyunun başında ölçülüyor. Oldukça yoğun trafikte kimseyi ezmeden, binalara ve araçlara çarpmadan ilerlemek bir hayli zor. Hem durma lüksümüzün olmaması hem de aracın sağa çekmesi sebebiyle uzun süre kaza yapmamak pek mümkün olmuyor.

Aracı kontrol etmek çok kolay gibi gözüküyor. Tek yapmanız gereken ekranın sol köşesine dokunarak dengeyi sağlamak olsa da geçtiğiniz sokaklar o kadar dar ve de kalabalık ki bir noktaya kadar dayanabiliyorsunuz. Neyse ki sonsuz oynanış hakim değil. Her araç için 5 görev var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Faily Brakes

    Faily Brakes, fizik tabanlı oynanış sunan zorlu yarış oyunu.
  • No Brakes

    No Brakes hızın ve el çabukluğunun ön plana çıktığı ücretsiz oyunlardan bir tanesi. Oyunda duvarlara çarpmadan yüksek hızlara çıkmaya çalışıyoruz.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Iffy Brakes

    Iffy Brakes, size verilen aracı çarpmadan yolun sonuna götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Faily Brakes 2

    Gaz pedalı sıkışmış bir arabada frene basmadan ne kadar ilerleyebilirsin?
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.