Butchero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Kötülük ordularını durduracak tek kişi sensin

Butchero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.

Oyunda güçlü bir karakteri kontrol ediyor ve sahip olduğunuz oklarla nişancılık becerilerinizi kullanarak düşmanlarınızı avlıyorsunuz. Kendinizi bir mağarada gibi hissetiğiniz oyunda bir yandan da vahşi canavarlarla savaşıyorunuz. 

Canavarların saldırılarından kaçmalı ve karşı atağa geçmelisiniz. Heyecanın hat safhada olduğu oyunda doğru isabetler alarak canavarlardan kurtulabilirsiniz. Son olarak da sihirli kapılardan geçerek diğer mağaralara gidebilirsiniz. Bölüm sonu verilen ödüller sayesinde hedefine ulaşman daha kolay olacaktır.

Yaratıklardan kurtulun, altınları toplayın ve sihirli kapıya ulaşın. Bu sonsuz kötülük ordularını durdurabilecek tek kahraman sensin. Benzersiz yeteneklerini kullan ve canavarlarla istila edilmiş mağaralarda hayatta kalmaya çalış. Şimdiden oynayan herkese başarılar diliyorum.

Butchero oyununu ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

Butchero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
234 MB DOSYA BOYUTU

Kötülük ordularını durduracak tek kişi sensin

Butchero oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.

Oyunda güçlü bir karakteri kontrol ediyor ve sahip olduğunuz oklarla nişancılık becerilerinizi kullanarak düşmanlarınızı öldürüyorsunuz. Kendinizi bir mağarada gibi hissetiğiniz oyunda bir yandan da vahşi canavarlarla savaşmalısınız. 

Canavarların hamlelerinden kaçmalı ve isabetli atışlarla atak yapmalısınız. Heyecanın hat safhada olduğu oyunda bir kaç ok atışıyla canavarlardan kurtulabilirsiniz. Son olarak da sihirli kapılardan geçerek diğer mağaralara gidebilirsiniz. Bölüm sonu verilen ödüller sayesinde hedefine ulaşman daha kolay olacaktır.

Yaratıklardan kurtul, altınları topla ve sihirli kapıya ulaş. Bu sonsuz kötülük ordularını durdurabilecek tek kahraman sensin. Benzersiz yeteneklerini kullan ve canavarlarla istila edilmiş mağaralarda hayatta kalmaya çalış. Şimdiden oynayan herkese başarılar diliyorum.

Butchero oyununu ücretsiz olarak iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.