C25K

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
399 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

C25K, 8 haftalık sürede 5 kilometre koşu yapabilcek duruma gelmenizi sağlamaya çalışacak olan spor asistanı uygulamasıdır.

C25K, koşu yapanlar ve koşu yapmak isteyenler için özel olarak geliştirilen oldukça yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır. Uygulamanın temel amacı sizi 8 haftalık süre içerisinde 5 km mesafe koşacak kondisyona kavuşturmaktır.

Uygulamayı kullanarak koşulara başladığınızda yavaş yavaş güç ve dayanıklılık kazanacaksınız. Haftada 3 gün olmak üzere, toplamda 8 haftalık bir programa sahp olan uygulama, bu süre sonunda daha sağlıklı, daha fit ve daha güçlü olmanızı sağlıyor.

Koşu yaparken uygulama üzerinden kendi favori müziklerinizi dinleyebilir ve bu sayede kendinizi motive edebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın sizi gerek konuşarak gerekse sözlü olarak uyarmasından dolayı herhangi bir şekilde cihazınızın ekranını takip etmenize gerek yoktur. Tek yapmanız gereken koşuya başlamadan önce uygulamayı çaıştırmak. Uygulama çalıştıktan sonra günlük koşu süreniz boyunca neler yapmanız gerektiğini ve ne zaman yapmanız gerektiğini size söyleyecektir. Örneğin, ne kadar ısınmanız gerektiğini, ne zaman yürümeniz gerektiğini, ne zaman koşuya başlayacağınızı, spor süresinin yarısına geldiğinizde ve spor sürenizin sadece 1 dakikası kaldığında uygulama sizi sözlü olarak uyaracaktır.

Programın ilk haftalarında daha hafif bir spor programına sahip olan uygulama süre içerisinde güçlenmenize göre yaptığınız sporun süresini arttırıyor. Fakat maksimum günde 30 dakikadan olmak üzerede haftada 3 kere yapmanız yeterli.

Modern ve şık bir tasarıma sahip olan uygulamanın kullanımı oldukça basit. Ayrıca uygulamanın sahip olduğu MyFitnessPal entegresi ile yaktığınız kalori miktarını görüntüleyebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden Facebook ve Twitter'da diğer koşucular ile tanışma ve onlarla yardımlaşma fırsatı bulabilirsiniz.

8 haftalık süre boyunca özel spor asistanlığınızı yapacak olan C25K uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Uygulamanın pro sürümünü almanıza gerek yoktur. Fakar reklamları kaldırmak issterseniz belirli bir ücret ödeyerek reklamları görmekten kurtulabilirsiniz.

Barış YANIK

C25K

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME
27.5 MB DOSYA BOYUTU

C25K, sizin için 8 haftalık bir spor programı hazırlayarak bu süre sonunda daha sağlıklı ve atletik bir vücuda sahip olmanızı sağlayacak olan ücretsiz iOS uygulamasıdır.

C25K, spor yapmaya yeni başlayanlar için oldukça faydalı olabilecek ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Uygulama ile içerisinde bulunan 8 haftalık program sayesinde, bu süre sonunda çok daha sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşursunuz. Özellikle kilo vermek isteyenlerin kullanabileceği yararlı spor uygulamalarından bir tanesidir.

8 Hafta boyunca, her hafta 3 gün ve günde yarımşar saatlik antremanlar ile 5 km koşabilecek hale geleceğiniz uygulama sayesinde, daha güçlü ve daha sağlıklı olabilirsiniz. Spor yapmak bazı kişilere zor gelebilir. Fakat C25K ile bu sorunu aşarak eğlenceli bir şekilde spor yapabilirsiniz.

C25K uygulaması ile spor yaparken kendi cihazınızdaki favori müziklerinizi dinleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama sizi spor yapacağınız süre boyunca sesli bir şekilde uyararak yardımcı olur. Şık ve modern arayüzü ile birlikte oldukça rahat bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamanın tüm özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Yarım saatlik spor programınızı ısınma, ana evre ve soğuma olarak bölerek rahat ir spor yapmanızı sağlayan C25K ile hem kilo verebilir hemde forma girebilirsiniz.

Özellikler:

  • Tüm özellikleri kullanabileceğiniz ücretsiz versiyon
  • 5 Kilometre koşu yapabileceğiniz 8 haftalık spor programı
  • Kendi müziklerinizi ve çalma listelerinizi dinleyebilmek
  • Sesli uyarılar yapan spor asistanı
  • Face ve Twitter entegrasyonu
  • MyFitnessPal ile giriş yaparak günlük spor programlarınızda ne kadar kalori yaktığınızı görüntüleme

iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyerek hem daha eğlenceli spor yapabileceğiniz hemde daha sağlıklı ve daha güçlü bir vücuda kavuşabileceğiniz C25K'yı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Healpy

    Cebinizdeki sağlık asistanı
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.