Cafeland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,537 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Cafeland APK Android oyunda kendi restoranınızı işletiyorsunuz. Restoran oyunu ücretsiz oynanabiliyor.

Cafeland APK, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz restoran oyunu. Mobil cihazınızda kendi restoranınızı işletmek ister misiniz? Oldukça hoş grafiklere sahip olarak yayınlanan Cafeland, Gamegos imzası ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.

Cafeland APK İndir

Bünyesinde Türkçe dahil birçok dil seçeneğini bulunduran mobil oyunda, kendi restoranımızı yönetiyor ve müşterilerimizin mutlu bir şekilde restoranımızdan ayrılması için ter döküyoruz. Oyunun başlarında oyunculara sınırlı bir alana sahip olan bir restoran veriliyor.

Oyuncular bu kafeyi ilerleyen zamanlarında genişletebiliyor, dilediği gibi dizayn edebiliyor. Ses efektleri ile desteklenen yapımda müşterilerimiz için pastalar, yemekler ve daha birçok gıda ürünü hazırlayacağız. Oyundaki amacımızdan söz edecek olursak, amacımız restoranımıza daha çok müşteri çekebilmektir.

Tabii ki daha fazla müşteri çekebilmek için de mevcut olan müşterilerimizi mutlu bir şekilde uğurlamamız gerekiyor. Müşterilerimizin istediği siparişleri doğru zamanda ve doğru şekilde hazırlayarak hemen teslim etmeli ve onların yüzünü güldürmeliyiz.

Oyun içerisinden ipuçları verecek olursak, müşterilerimiz pek beklemeyi seven tipler değil. Yani siparişleri ne kadar çabuk ve doğru bir şekilde teslim ederken o kadar pozitif geri bildirim alıyoruz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Cafeland

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefonumuzda yemek yapan bir lokantayı işletmeye çalışacağız.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında bulunana Cafeland, oyunculara kendi kafelerini kurma ve işletme imkanı sunuyor.

Türkçe dil seçeneği ile ülkemizde de oldukça popüler bir kitle tarafından oynanan yapım, sadece Android platformunda 5 milyondan fazla oyuncuya sahip. İOS platformunda da oldukça geniş bir kitle tarafından tutkuyla oynanan yapım, tamamen ücretsizdir.

Kaliteli grafiklerine ek olarak kolay kontrollere sahip olan yapım da, bizleri oldukça zengin bir içerik karşılıyor. Oyun içerisinde kafemizi dilediğimiz gibi düzenleyebilecek ve dilediğimiz ürünleri oluşturabileceğiz.

Oyun içerisinde müşterilerimizin isteklerini hızlı ve titiz bir şekilde yerine getirecek, onların kafemizden memnun ayrılmasını sağlayacağız. Birbirinden farklı çok sayıda görevin yer aldığı oyunda, herkesin hayran olduğu ünlüleri çağırabilir ve daha fazla müşteri çekebilirsiniz.

Şehirdeki en iyi kafe olmak için mücadele edeceğimiz oyunda, amaçlarımızdan birisi de kafemize gelen müşterilerin mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır. Müşterilerin siparişlerini doğru hazırladığımız sürece her şey yolunda demektir. Ses efektleri ile oyuncuları tatmin edici bir atmosfere kavuşturan Cafeland, bizleri dünyaca ünlü bir kafe olmaya aday gösteriyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İyi Pizza, Güzel Pizza APK

    İyi Pizza, Güzel Pizza APK bir mutfak restoran oyunu olarak geçmektedir. Kendi pizza dükkanınızda size özel pizzalar üretebilirsiniz.
  • TerraGenesis APK

    TerraGenesis APK, gerçek hayat bilim ve fiziklerine dayanan gezegen simülasyon oyunu. Astronomi ilgileleri, uzay oyunları severler için tavsiyemizdir.
  • Cooking Live APK

    Cooking Live APK ile Android cihazınızda restoran işletebileceksiniz.
  • Spaceflight Simulator APK

    Spaceflight Simulator APK Android oyunda kendi roketinizi yapıp uzaya fırlatıyorsunuz. SpaceX ve NASA fırlatmalarını yeniden canlandırmak istemez misiniz?
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Ocean Nomad APK

    Ocean Nomad APK adada hayatta kalma oyunları sevenler için tavsiyemizdir. Hayatta kalma simülatöründe sal barınağımız ve köpek balıklarıyla mücadele ediyoruz.