Caillou House of Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve çocuk oyunudur.

Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için tasarlanan oyunda, Caillou'nun büyük mavi evindeki odaları keşfederek birbirinden eğlenceli bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Tabi yapabileceklerimiz bununla sınırlı değil. Kayıp nesneleri de bulmamız gerekiyor.

Öncelikle Caillou House of Puzzles oyununu sadece çocuk kategorisinde değerlendirmememiz gerektiğini söylemem gerekiyor. Zira oyunun amacı tamamen bulmaca üzerine kurulu ve her odada çeşitli kayıp nesneler bulunuyor. Dolayısıyla bu tarz bir oyunun çocuğunuzun kişisel gelişimini olumlu etkileyeceğini söylersek yanlış bir yorum yapmış olmayız.

Gelelim Caillou'nun büyük mavi evine. Oyunda yer alan odaları hemen sıralayalım: Caillou'nun odası, Rozi'nin odası, Anne ve Baba'nın odası, Banyo, Mutfak ve Oturma odası.

Bu odaların her birinde birbirinden eğlenceli 3 bulmaca bulunuyor ve her odada bulunan 3 kayıp nesneyi bulmamız gerekiyor. Her yaştan çocuğun oynaması için de farklı oyun seviyeleri unutulmamış. Yani kolay-orta-zor seviyelerinden birini seçerek sizin için en iyi tercihi yapabilirsiniz. Bulmacalar tamamlandığında ortaya video animasyonlar çıkıyor ve Caillou'nun sesinden odadaki nesneleri öğrenebiliyorsunuz.

Eğlenceli bir oyun arayanlar bu güzel yapımı ücretsiz olarak indirebilirler. Çocuklar için gayet iyi bir oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Caillou Check Up

    Caillou Check Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir çocuk oyunudur.
  • Kids Animals Jigsaw Puzzles

    Kids Animals Jigsaw Puzzles, çocuklarınızın hayvan isimlerini öğrenmesini sağlayan eğitici ve eğlenceli bir Andorid bulmaca oyunu.
  • Baby Dream House

    Baby Dream House, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çocuk bakma oyunu.
  • Fashion House

    Fashion House Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir model giydirme oyunudur.
  • Clean House for Kids

    Clean House for Kids özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • Fix It Girls - House Makeover

    Küçük kızlara özgüven aşılayacak başarılı bir oyun olan Fix It Girls - House Makeover tamir ve ev düzenleme hakkında önemli detaylar öğretiyor.
  • House of Grudge

    House of Grudge mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur