Cake Mania

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
39,192 TOPLAM İNDİRME
14.4 MB DOSYA BOYUTU

Cake Maniada pasta isteyen müşterilere istedikleri gibi bir pasta yapıp satıyorsunuz. Müşterilerin sağ üstlerindeki kalpler müşterilerin sabrını gösterir. sabırları taşmadan pastalarını verin. ve ne kadar hızlı pasta yapıp verirseniz

Aşçılık okulundan yeni mezun olan Jill, kendi pastanesini açıp, ailesine yardım edecek kadar para kazanmak istiyor. Sabırsızlıkla daha fazla pasta isteyen müşterileri memnun etmek için çok çalışmanız gerekecek. Kazandığınız parayla daha fazla ekipman alıp, rüyalarınızı süsleyen pastaneyi efektif bir şekilde yönetin ! Müşterilerin sağ üstlerindeki kalpler müşterilerin sabrını gösterir. sabırları taşmadan pastalarını verin. Ve ne kadar hızlı pasta yapıp verirseniz o kadar çok para alırsınız.

Oyun 1 saatten az bir süredede bitebiliyor. yani oyun oynarken birden kapanıp satın alın diye bir yazı çıkıyor ondan sonrada oynama süresi bitmiş demektir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Mania

    Dragon Mania, sevimli yavru ejderhaları besleyip büyütüp eğiterek birer savaşçı ejderha haline getirebileceğiniz bir simülasyon oyunu.
  • Supermarket Mania 2

    Supermarket Mania 2, Windows Mağazası'nda öne çıkan süpermarket yönetme oyunları arasında ve de ücretsiz.
  • Sonic Mania

    Sonic Mania, 2 boyutlu bir platform oyunudur.
  • Drift Mania Championship 2 Lite

    Drift Mania Championship 2, yeni nesil grafiklere sahip popüler drift yarışı oyunudur.
  • Drift Mania: Street Outlaws Lite

    Drift Mania: Street Outlaws Lite oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Drift Mania Championship Lite

    Drift Mania Championship Lite, düşük donanımlı Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu.
  • Nudge Mania

    Karsıdakine tek tusla 80 titreşim yollayın...
  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.