Call of Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME

Call of Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Call of Champions yüksek dozda aksiyon içeren ve oyunculara online arenalarda diğer oyunculara karşı savaşma imkanı veren bir oyun. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz MOBA türünde bir online rol yapma oyunu olan Call of Champions, bilgisayar üzerinde bir hayli popüler olan League of Legends gibi oyunlardaki güzel öğeleri bir araya toplayan ve rafine ederek oyunculara sunan bir yapım. Call of Champions'da oyuncular kendi kahramanlarını seçerek online arenalarda savaşlara katılıyorlar ve takımlar halinde rakip takımın merkezini yok etmeye çalışıyorlar.

Call of Champions hızlı ve yoğun bir şekilde geçen maçlar üzerine kurulu bir yapıya sahip. Oyunda maksimum 5 dakikalık maçlara katılıyorsunuz. Bu maçları kazanabilmek için ise başarılı bir takım oyunu ve doğru stratejileri birleştirmeniz gerekiyor. Oyunda yönettiğiniz kahramanların yetenek ağaçlarını tercihlerinize göre yapılandırabiliyorsunuz ve kendi oyun stilinizi oluşturabiliyorsunuz.

Call of Champions'un güzel grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Call of Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Call of Champions mobil cihazlarda oynanabilen bir MOBA oyunudur

Call of Champions oyunculara kahramanlarını seçerek online arenaya çıkma ve diğer oyuncularla çarpışma imkanı veren bir mobil MOBA oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Call of Champions, League of Legends ile bir hayli popüler hale gelen MOBA türünü mobil cihazlarımıza, parmaklarımızın ucuna taşıyor. Call of Champions'da kahramanımızı seçerek oyuna başlıyoruz ve bir takıma dail olarak rakip takımlarla gerçek zamanlı olarak savaşıyoruz.

Call of Champions'un League of Legends'tan en büyük farkı oyun yapısının çok daha hızlı oluşu. Call of Champions'ta bir maç 5 dakika sürmekte. Bu sayede oyuncular hızlı bir şekilde maç yaparak bir sonraki maça geçiş yapabiliyorlar veya kısa yolculukları değerlendirebiliyorlar.

Call of Champions'ta 15 adet şampiyon yer almakta. Bu şampiyonlar 5 sınıf altında toplanıyor. Bu şampiyonlar kendilerine özel yetenek ağaçlarına sahipler ve oyuncular bu yetenek ağaçlarını kullanarak şampiyonlarının nasıl bir oyun stiline sahip olacağını belirleyebiliyorlar.

Call of Champions'ta maçlara dilerseniz seyirci olarak da katılabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.
  • Dungeon Champions

    Dungeon Champions, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Idle Champions

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Juggernaut Champions

    Juggernaut Champions, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Dragon Champions

    Yüzlerce farklı asker tiplemesinden yararlanabileceğiniz benzersiz bir savaş oyunudur.