Call of Mini: Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
643 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Call of Mini: Zombies 3. şahıs bakış açısıyla oynanan, zombi temalı ve ücretsiz olarak oynayabileceğimiz shooter türünde bir Android oyunudur.

Call of Mini: Zombies'te herşey nerden geldiği belli olmayan bir virüsün küçük bir şehri istila etmesiyle başlamıştır. Şehirdeki insanlar bu virüse birer birer yenik düşerek kana susamış zombilere dönüşmektedir ve sıradan yiyecekler yerine canlı ete açlık duymaktadırlar. Bu durumdan sadece birkaç insan sıyrılabilmiş ve insanlığın bütün umudu haline gelmişlerdir. 

Bu küçük grubun üyeleri olan kahramanlarımız makinalı tüfeklerden roket atarlara kadar birçok farklı kurtuluş aracına sahiptirler ve hayatta bir gün daha kalabilmek için varlarını yoklarını ortaya dökmektedirler.

Call of Mini: Zombies South Park tarzı grafikleri ile sevimli bir zombi oyunudur. Oyunda elektrikli testereden roket atarlara ve makinalı tüfeklere kadar birçok farklı silahı kullanarak zombilere ölüm saçabiliyoruz. Hızlı ve sürekli aksiyonun olduğu bir yapıya sahip oyunda farklı silahların haricinde geniş ekipman seçeneği de oyunun cephaneliğinde bizleri beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Call of Mini: Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Call of Mini: Zombies, tekil ve çoklu oynamayı destekleyen zevkli bir zombi oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de oynanabiliyor.

Call of Mini: Zombies, hem tek başınıza oynayabildiğiniz, hem arkadaşlarınızı davet edebildiğiniz, hem de zorlu yapay zekayla karşı karşıya geldiğiniz süper eğlenceli bir zombi oyunu. iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazınızda boş zamanlarınızda oynamak üzere bir zombi avlama oyunu arıyorsanız ücretsiz olan bu oyunu denemenizi tavsiye ederim.

Call of Mini: Zombies, hem oynanış hem de içerik olarak diğer zombi oyunlarından oldukça farklı bir çizgi çiziyor. Zombi avlamak için can atan karakterimizi üçüncü şahıs kamera açısından kontrol ettiğiniz oyunda hikaye, birebir, büyük zombi gibi birçok farklı oyun seçeneği bulunuyor. Yani uzun süreli oynanışta sıkmayan bir zombi oyunu olarak özetleyebiliriz.

Akıllı telefon ve tablette rahatlıkla oynanabilen zombi oyununda zombi avına çıkmadan önce karakterinizi nasıl yönlendireceğiniz gösteriliyor. Sonrasında silahınızı nasıl kullanacağınız öğretiliyor. Öğrenme aşamasından sonra kutuya nişan alarak ilk zombi ile karşı karşıya geliyorsunuz. Akabinde zombiler yerinden dibinden çıkarak üzerinize gelmeye başlıyorlar. İnsan ve hayvan olmak üzere iki farklı türde zombi ile karşılaştığınız oyunda kullanabildiğiniz tabanca, makinalı tüfek, roket atar dahil 20’den fazla silah kullanabiliyor, silahlarınızın parçalarını değiştirebiliyorsunuz.

Mini karakterlerle karşılaştığımız oyunda birçok mod yer alıyor. Verilen süre içerisinde zombilere karşı dayanmanız gereken hayatta kalma modu, büyük – akılcı davranan zombilerle karşılaştığınız boss modu, farklı haritalarda birebir kapışabileceğiniz meydan okuma modu dahil çok sayıda seçeneğiniz var. Hepsi ayrı heyecan ve hepsini denemenizi öneririm.

Call of Mini: Zombies, görsellerden çok oynanabilirliğin öne çıktığı boş zamanlar için ideal bir zombi oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabiliyor.

Erkan Calp

Call of Mini: Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Call of Mini: Zombies, aynı haritada 5 kişiye kadar oynamayı destekleyen çoklu oyuncu modu ile dikkat çeken bir Windows Phone zombi oyunu.

Call of Mini: Zombies, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zombi vurma oyunlarından biri. Çoklu oyuncu desteği sayesinde dünya genelinde insanlarla veyahut arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz.

Orta kalitede görseller sunan ve son derece zevkli - bağımlılık yaratan oynanışa sahip zombi oyununda mini karakterlerini yönlendiriyorsunuz. Boylarına bakmadan korkusuzca mücadele eden zombi avcılarını yönettiğiniz oyunda gün gün ilerliyorsunuz. İlk gün karakterinizi nasıl yönlendireceğinizi ve nasıl ateş edeceğinizi öğreniyorsunuz. Sonrasında zombilerle karşılaşıyor ve teker teker temizlemeye başlıyorsunuz. Yerin dibinden ilginç bir şekilde karşınıza çıkan zombileri tabanca, makinalı tüfek, roket atar ve daha sayamayacağım ilginç silahlarla öldürüyorsunuz. Kullandığınız silahları zombileri temizledikçe kazandığınız altınlarla yükseltebiliyorsunuz.

Virüs sonucu zombiye dönüşen insan ve hayvanlarla bizleri karşılaştıran oyunun çoklu oyuncu desteği de bulunmakta. Oyuna arkadaşlarınızı davet edebiliyor ve dünya genelinde gerçek kişilere (aynı haritada 5 kişiye karşı oynamak son derece keyifli.) oynayabiliyorsunuz. İnternete bağlı olmadığınız durumda da tekil oyuncu modunu denemenizi tavsiye ederim. Süreye karşı oynadığınız hayatta kalma, zor ölen zombilerle karşılaştığınız boss modu da oldukça eğlenceli.

Not: Call of Mini: Zombies, Windows Phone platformunda biraz sorunlu çalışıyor. Dili İngilizce, bölgeyi de Amerika olarak ayarladığınızda oyuna girebiliyorsunuz. Ancak oyun esnasında karakterin yönetiminde de sorun var. Bunlar bir güncelleme ile çözülebilecek basit sorunlar olmasına rağmen popüler bir oyunun hala güncellenmemesi de üzücü.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Zombies 2

    Call of Mini: Zombies 2, Android platformunda en çok oynanan zombi oyununun devam oyunu.
  • Call of Duty Black Ops Zombies

    Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Mini Dino Hunter

    Dinazorlara karşı savaşacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • Dawn of Zombies: Survival

    Dawn of Zombies: Survival Android İndir: Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışın.