Call of Thrones

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Dev yaratıklar ve özel güçlere sahip güçlü askerleri yöneterek rakiplerinize diz çöktüreceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güçlü onlarca karakterden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle nefes kesen birebir savaşlar yapacağınız ve zorlu görevler üstleneceğiniz Call of Thrones, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir yapımıdır.

Etkileyici grafikleri ve eşsiz savaşçı tasarımları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizi seçerek eşleştirme butonuna basmak ve karşınıza çıkan rakiple birebir savaşmaktır.

Zorlu görevleri yerine getirerek seviye atlayabilir ve savaşçılarınızı geliştirerek savaşlara hazırlayabilirsiniz. Online platformda boy göstererek dünyanın farklı bölgelerinde yer alan güçlü oyunculara karşı mücadele edebilir ve ganimet kazanarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda her biri farklı silah ve özel güçle donatılmış yüzlerce savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca birçok ürkütücü savaş arenası ve sayısız rakip bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Call of Thrones ile sizde aksiyona doyabilir ve nefes kesen savaşlar yapabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Call of Thrones

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
181.4 MB DOSYA BOYUTU

Dev yaratıklar ve özel güçlere sahip güçlü askerleri yöneterek rakiplerinize diz çöktüreceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız Call of Thrones, farklı özelliklere sahip onlarca savaş kahramanından dilediğinizi yöneterek rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı animasyonları ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyunculara karşı mücadele ederek nefes kesen savaşlara katılmak ve ganimet kazanarak seviye atlamaktır. Görev haritasını takip ederek maceraya atılmalı ve ilginç yaratıklarla savaşarak yolunuza devam etmelisiniz. Eşleştirme butonuna basarak karşınıza gelen rakiple birebir dövüşmeli ve mücadeleyi kazanarak farklı savaş kahramanlarının kilidini açmalısınız.

Oyun içerisinde ölümcül silahlarla ve özel güçlerle donatılmış yüzlerce şövalye yer almaktadır. Ayrıca nefes kesen dövüşlere sahne olacak onlarca ürkütücü arena ve sizi zorlayacak sayısız düşman birimi bulunmaktadır.

Strateji oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Call of Thrones ile sizde kendi savaşçılarınızı yetiştirerek aksiyona doyabilir ve kıyasıya bir rekabetin içinde yer alabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini Dino Hunter

    Dinazorlara karşı savaşacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Game of Thrones Beyond the Wall

    GoT'un gerçek hikayesine yön vererek uzanın.
  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • Clash of Empire 2019

    Küresel savaşlara katılacağız.
  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Game of Thrones: Conquest

    Game of Thrones: Conquest (Taht Oyunları), dizinin karakterlerinin yer aldığı Android strateji oyunu.