Cambly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
948 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Anadili İngilizce olan gönüllü öğretmenler ile videolu sohbet ederek, İngilizce'nizi geliştirebilirsiniz.

İngilizce öğrenmek istiyor ancak pratik yapamıyorsanız, Cambly uygulamasıyla anadili İngilizce olan kişilerle sohbet ederek öğrenmenizi hızlandırabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi yabancı diller, tekrar edilmeyince ve pratik yapılmayınca kolayca unutuluyor. Eğer gerçekten öğrenmek istiyorsak, sürekli olarak pratik yapmamız şart ne yazık ki. Ancak bunu gerçekleştirecek birini bulamıyorsanız sizlere Cambly uygulamasından bahsedeceğim. Uygulamada kayıtlı olan ve anadili İngilizce olan öğretmenler, dilinizi geliştirmek için sizi bekliyor olacaklar. Öğretmenler listesinden seçeceğiniz kişiyle videolu sohbet başlatarak, verilen sürede istediğiniz gibi sohbet etme imkanı bulacak ve bu şekilde pratik yapma imkanına kavuşmuş olacaksınız.

Sizin için 7/24 aktif olan öğretmenlerle sohbet ederek konuşma becerilerinizi, telaffuzunuzu daha da geliştirmeniz mümkün. Başka bir ülkeye seyahat planlıyorsanız ya da TOEFL, TESOL, TEFL, TOEIC ve IELTS gibi sınavlarla ilgili sorularınızı da bu öğretmenlere sorarak merakınızı giderebilirsiniz. Hangi meslekten olursanız olun, yeni başlayanlar ve uzmanlar için oldukça yararlı olacağını düşündüğüm Cambly uygulamasını Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Cambly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
26.8 MB DOSYA BOYUTU

Cambly, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ana dili İngilizce olan eğitmenler ile İngilizce konuşarak pratik yapıp İngilizce'nizi geliştirebileceğiniz bir iOS eğitim uygulaması.

Cambly, İngilizce öğrenmek ya da İngilizce'sini geliştirmek isteyen iPhone ve iPad sahiplerine, ana dili İngilizce olan ve İngilizce eğitimi konusunda tecrübe sahibi kişileri sunarak karşılıklı videolu görüşme ile eğitim almalarını sağlıyor.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama aslında ücretli hizmet veriyor. İlk indirdiğinizde ücretsiz olarak eğitim dakikası sunan uygulama üzerinde sürekli İngilizce eğitimi almak istiyorsanız para ödemeniz gerekiyor.

Birbirinden farklı İngilizce öğretmenleri bulunan uygulama, bu öğretmenler arasında istediğinizi seçerek onlarla karşılıklı olarak görüntülü sohbet etmenizi ve böylece İngilizce konuşarak pratik yapmanızı sağlıyor. Dakika başına ücretlendirilen serviste bedava dakikalarınız bittikten sonra malesef dakika almanız gerekiyor.

Oldukça yararlı olabilecek olan bu yöntem sayesinde ana dili İngilizce olan kişilerle sohbet imkanı yakalayabilmek çok iyi. İster başlangıç seviyesinde olun isterseniz de iyi derecede İngilizce biliyor olun hiç farketmeden Cambly'i kullanabilirsiniz. Telaffuz etmekte zorlandığınız ya da nasıl telaffuz edileceğini bilmediğiniz kelimeleri öğrenmek için bile ders alabileceğiniz uygulamanın kullanımı için internet bağlantısı gerekiyor.

Uygulama üzerinde online olan öğretmenleri görebiliyor ve hatta üzerlerinde daha önce eğitim alıp almadığınızı da görebiliyorsunuz. Böylece memnun kalmadığınız hocalardan tekrar ders almayabilirsiniz.

Eğer fazla vaktim yok ama kısa videolu sohbetler ile İngilizcemi geliştirebilmek çok iyi olur diye düşünüyorsanız, Cambly'i iPhone ve iPad'lerinize indirebilirsiniz. Zaman sınırlaması olmadan ders alabileceğiniz uygulama da her şey kullanıcıların tercihlerine göre belirleniyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.